Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SPICE UP ZAČINI

SPICE UP ZAČINI

Začini Beograd

Korisne informacije


“Spice Up Shop” prodavnica začina smeštena je u prizemlju kod fontane u Čumićevom sokačetu, lokal 21. Posetite nas ukoliko ste u potrazi za „onim nečim“ što nedostaje Vašim jelima. U našoj prodavnici možete po atraktivnim cenama pronaći začine iz čitavog sveta, kao i mešavina istih.

U „Spice Up Shop“-u, čekaju vas:

- Začini koji ne sadrže nikakve veštačke sastojke poput pojačivača ukusa, konzervansa, veštačkih boja ili dodatih aroma
- Raznovrsne promocije i posebne ponude
- Začini iz celog sveta, nezaobilazni sastojci svih najvećih svetskih kuhinja sada i kod nas u Beogradu – preko 30 mešavina začina i 100 individualnih različitih začina 
- Poklon pakovanja

Pokupite sve začine koje želite i počnite još danas sa eksperimentisanjem – Vaša kreativnost u kuvanju u nama ima pouzdanog partnera.

Spice Up” je jedinstvena prodavnica na našim prostorima, uređena po ugledu na slične radnje širom sveta koje smo obišli tokom naših putovanja.

Naš cilj i misija je da “odomaćimo” na našim prostorima upotrebu raznih začina, tradicionalnih i egzotičnih, kakvi se koriste u Indiji, Južnoj Americi, Kini, Meksiku, Maroku, Severnoj Africi i mnogim drugim mestima.

Kreativnost je najvažnija odlika za svakog ko želi da se ovešti u kuvanju – zaboravite na prihvaćene norme i ne brinite šta se slaže a šta ne – tu smo da podržimo Vaše eksperimentisanje jer i vrhunski svetski kuvari su počeli na isti način i stvorili razna čudesa.

Naš “Spice Up” projekat je i dalje na samom početku, ali nadamo se da ćemo uz Vašu pomoć i podršku postići ne samo uspeh već i raširiti ljubav prema začinima i dobrim ukusima.

 

Foto

SPICE UP ZAČINI Začini Beograd
SPICE UP ZAČINI Začini Beograd
SPICE UP ZAČINI Začini Beograd