Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BIO SHOP

BIO SHOP

Zdrava hrana Beograd

Korisne informacije


U Baru ,od Februara 1992. godine postoji i radi u kontinuitetu, sa tendencijom stalnog širenja, porodična firma D.O.O IN SPE čija je osnovna delatnost otkup, prerada i promet lekovitog bilja i pčelinjih proizvoda.

Prozivodnu liniju čine gotovi organski proizvodi sa brendom firme i posebnom naznakom proizvod prirode. Našu liniju “EKOMONTENEGRO” čine organski dodaci ishrani, čisti cajevi, biljne mešavine, proizvodi na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča, organska kozmetika itd. Svi naši proizvodi su potpuno prirodni, bez hemijskih dodataka,emulgatora, konzervansa, aditiva.

Organski proizvodi su bezbedni, bez prisustva veštačkih materija i hemijsko-sintetičkih pesticida. Samim tim oni su zdraviji i imaju veću nutritivnu vrednost. Istraživanja pokazuju da organski proizvodi sadrže čak 63% više kalijuma, 73% više gvožđa, 125% više kalcijuma i 60% više cinka nego proizvodi dobijeni konvencionalnom poroizvodnjom.

Organski proizvodi, zbog načina i procesa dobijanja koji je u harmoniji sa prirodom imaju veću životnu energiju i snagu, a ona je upravo odgovorna za održavanje imuniteta, regeneracionih procesa i održavanja vitalnosti ljudskog organizma. Naročito se ističe značaj u ishrani dece.

U ponudi nudimo:

Pčelinji proizvodi sa organskim biljem

Ukoliko su Vam potrebni prirodni dodaci ishrani , proizvodi od meda su prvi izbor za Vas. U njihovom sastavu se nalaze med, matični mliječ, polen, saće i organsko lekovito bilje.

Ukoliko želite da ojačate imunitet ili želite da poboljšate opšte stanje vašeg organizma preporučujemo Vam organske proizvode od meda koji sadrže visok nivo minerala i vitamina u sebi. Preporučuje se za sve ljude, kao i za decu i trudnice, osim za osobe koje su  alergične na neke od ovih komponenti .

Propolisno biljne kapi

Propolisno biljne kapi predstavljaju prirodne dodatke u ishrani na bazi propolisa i organskog divljeg bilja. Propolis je još jedan od fenomenalnih proizvoda koje pčele mogu dati i sadrži veliki broj:

- flavonoida

- aminokiselina

- vitamina (B1, E, B2, C)

- mineralnih materija

- aromatičnih kiselina

Ukoliko propolis kombinujete sa organskim samoniklim biljem nećete oštetiti normalnu crevnu floru a pomoćiće Vam kod jačanja organizma i kod različitih infekcija. Propolisno biljne kapi koje proizvodimo su nosioci brojnih medalja, nagrada i priznanja na medjunarodnim sajmovima. Sve propolisne kapi sa organskim biljem mogu piti bebe (doziranje prema uzrastu), djeca, trudnice i dojilje.

Biljne kapi

Ono što je posebno bitno kod kapi koje proizvodimo je da su od organskog sertifikovanog bilja koje suže da pomognu kod tegoba sa cirkulacijom, pritiskom, srcem, za smirenje, čišćenje i jačanje organizma. Kapi od organskog bilja mogu piti deca (doziranje prema uzrastu), trudnice i dojilje.

Biljne mešavine

Biljne mešavine predstavljaju čajeve koje su napravljene od 100% organskog sertifikovanog bilja. Zbog toga što su od prirodnog sastava mogu se piti svakodnevno i preporučuju se za sve uzraste. Biljne mešavine – organske čajeve mogu piti deca (doziranje prema uzrastu), trudnice i dojilje.

Prirodne masti i losioni

Prirodni melemi koji su napravljeni kombinacijom pčelinjih proizvoda i organskog bilja, služe da pomognu kod raznih kožnih oboljenja,upala,infekcija ili oštećenja kože.Što se tiče upotrebe , prirodne meleme sa organskim biljem,  mogu koristiti bebe, deca, trudnice i dojilje.

Prirodna kozmetika

U velikoj proizvodnoj liniji koji Ekomontenegro proizvodi nalazi se 100% prirodna kozmetika, namenjena regeneraciji i nezi kože lica i 100% prirodna ulja za masažu. Naše kreme se prave manufakturno, od organskih sirovina bez aditiva i konzervansa, a u svom sastavu sadrže:

- biljni vosak,

- pčelinji vosak,

- pantenol,

- ulje nevena,

- ulje kantariona,

- jojoba ulje,

- ulje slatkog badema,

- ulje žalfije,

-ulje čajnog drveta,

Kreme, ulja i losione na bazi organskog bilja mogu koristiti deca, trudnice i dojilje.

Prirodni tretmani

Postoje razni tretmani gde se preporučuje upotreba organskih proizvoda koje nudimo. Od monogobrojnih izdvajamo:

- Antiparazitski program

- Bronhitis

- Candida

- Holesterol

- Digestivni trakt

- Sterilitet

- Disfunkcija jetre

- Prostata

- Regulisanje krvnog pritiska

- Štitasta žlijezda

- Urološki problemi

- Virusne infekcije

Prednosti organske hrane

-Kvalitet i bezbednost hrane - Organski proizvodi imaju povećanu biološku i nutritivnu vrednost koja se ogleda kroz povećan sadržaj vitamina i minerala, kalcijuma, magnezijuma, gvožđa, omega3 masnih kiselina i antioksidanata.

- Hrana bez ostataka od pesticida i teških metala

- Genetski modifikovani organizmi (GMO) i njihovi proizvodi su apsolutno zabranjeni u organskoj proizvodnji

- Hrana bez veštačkih aditiva, konzervansa, emulgatora, veštačkih boja, arome i pojačivača ukusa

- Nema ostataka antibiotika, regulatora rasta i ostalih veterinarskih lekova

Kontakt informacije:

Adresa: Jurija Gagarina 14J – lok 11, 11070 Novi Beograd

Telefon: + 381 (0)11 411 20 42

Maloprodaja:  + 381 (0)69 785 024, (0)69 785 030

Veleprodaja: +381 (0)69 785 021

Email: info@inspe.rs

website: www.inspe.rs

website: www.eliksir.co.me

 

Foto

BIO SHOP Zdrava hrana Beograd
BIO SHOP Zdrava hrana Beograd
BIO SHOP Zdrava hrana Beograd