Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HERBA ZDRAVA HRANA

HERBA ZDRAVA HRANA

Zdrava hrana Beograd

Korisne informacije


Zdrava hrana Herba otvorena je u septembru 2011. godine sa ciljem da ponudi širok asortiman uvek svežih proizvoda za sve one koji žele da se zdravo i kvalitetno hrane. Identitet naše radnje je kombinacija profesionalizma, lične pažnje i toplog, ljudskog odnosa prema mušterijama.

Od asortimana koji obuhvata oko 1000 proizvoda izdvajamo samo neke iz naše ponude: orašasti plodovi, pahuljice, žitarice, zrnasta roba i semenke, integralni, sojini i makrobiotički proizvodi, hladno ceđena ulja, proizvodi za dijabetičare, sušeno voće, začini, čajevi, med i proizvodi od meda, ali i komercijalni proizvodi poput čokoladnog programa, kao i proizvodi za slave, rođendane i druge potrebe u domaćinstvu.

Dragi potrošači, Vi ste nam svojim sugestijama pomogli da dođemo do proizvoda najboljeg kvaliteta koji postoje na našem tržištu, a mi se trudimo da dobrom dinamikom nabavke obezbedimo svežinu proizvoda.

U našoj radnji Vas uvek očekuje osmeh i vedra lica naših zaposlenih koji se iskreno trude da prepoznaju Vaše potrebe i da ih na najbolji mogući način zadovolje.

Istovremeno, pozivamo one koji nisu bili kod nas da nas posete i uvere se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Radno vreme:
- ponedeljak – petak od 08-20h
- subota od 08-16h
- nedelja od 08-14h

Zdrava hrana Herba, Milentija Popovića 32G, Tržni centar bloka 22, Novi Beograd

 

Foto