MED I ORASI ZDRAVA HRANA

Zdrava hrana Beograd

Adresa: Cara Dušana 14, Dorćol // Vase Čarapića 5, Centar
Beograd Telefon: 011/3287-513 // 011/2632-193
E-mail: mediorasi2011@hotmail.com
Sajt: www.mediorasi.rs

4/ 5stars

Prodavnica zdrave hrane „Med i Orasi“ osnovana je 2011. godine i nalazi se na dve lokacije, ulica Cara Dušana broj 14 i Vase Čarapića broj 5, na teritoriji opštine Stari Grad. Naša radnja je specijalizovana za prodaju zdrave hrane i nudi Vam širok asortiman prirodnih proizvoda proverenog kvaliteta.

Zahvaljujući iskustvu u prodaji zdrave hrane, u našoj ponudi se uvek nalaze sveži i kvalitetni bezglutenski, organski i makrobiotički proizvodi, kao i program namenjen ishrani dijabetičara. Specijalno ističemo naš kozji program, u okviru koga Vam nudimo uvek sveže kozje sireve, mleko ili kiselo mleko.

Širok asortiman proizvoda u prodavnici zdrave hrane Med i Orasi obuhvata i veliki izbor biljnih ulja, brašna, čajeva na meru, koštunjavog voća, testenina (raž, ječam, ovas, heljda…), kao i domaćeg ajvara. Sa željom da opravdamo brend i imidž koji smo tokom godina stvorili, svakodnevno vodimo računa o kvalitetu i svežini naših proizvoda, kao i higijeni celokupnog objekta.

Naše stručno, specijalizovano i profesionalno osoblje u svakom trenutku će Vam pružiti sve neophodne informacije o proizvodima i njihovoj konkretnoj primeni. Naš cilj je stalno unapređenje kvaliteta poslovanja i iz tog razloga stalno se trudimo da idemo u korak sa novim tendencijama na tržištu zdrave hrane.

Veliki izbor kvalitetnih proizvoda, kao i naša posvećenost poslu prepoznati su od strane velikog broja klijenata koji nam svakodnevno ukazuju svoje poverenje i pohvalno govore o našim proizvodima. Zato Vas pozivamo da posetite prodavnicu Med i Orasi i izaberte nešto iz našeg širokog asortimana kvalitetnih i zdravih proizvoda namenjenih zdravlju Vašeg organizma.