HEALTHCARE CONSULTING ORDINACIJA

Zdravstveno savetovalište Beograd

Adresa: Terazije 43 (međusprat), Stari grad
Beograd Telefon: 011/3340-999, 063/117-97-47
E-mail: ordinacija@healthcareconsulting.rs
Sajt: www.healthcareconsulting.rs

4.5/ 5stars

Ordinaciju opšte i tradicionalne medicine Healthcare Consulting osnovao je dr Konstantinos Bourelakis 2011.godine u Beogradu sa cijem da osim uobičajenih lekarskih usluga, ponudi svima i opšte savete po pitanju zdravog života i ishrane. Smatramo da dužnost lekara nije samo da leči ljude kada su bolesni, već i da bude dostupan za konsultacije po svim pitanjima koja se na bilo koji način tiču zdravlja (kako uklopiti zdrav režim ishrane u život ispunjen obavezama, kako smanjiti stres i napetost kojima smo svakodnevno izloženi i kako pre svega očuvati zdravlje, umesto što ga popravljamo kad je jednom već narušeno). Našim pacijentima obezbeđujemo prijatnu atmosferu, bez uobičajenog stresa koji prati posetu lekaru, kao i stručne savete u vezi sa zdravljem, ishranom i postizanjem ravnoteže u životu. Naš osnovni cilj je da spojimo energiju, zdravlje, raspoloženje i lepotu, kako bismo vam omogućili bolji kvalitet života.

Iz usluga koje nudimo posebno izdvajamo:

Kvantna analiza tela – jednostavan i bezbolan postupak kojim se utvrđuje kompletno stanje našeg organizma. Posle analize i prateće konsultacije, pacijenti dobijaju plan ishrane, koji je osmišljen u skladu sa njihovim potrebama, zdravstvenim stanjem, navikama i ukusom.

Mikrotalasna rezonantna terapija (MRT) je potpuno bezbolna savremena metoda zasnovana koj a koristi najmodernije aparate bez upotrebe akupunkturnih igala, sa jačim efektima. Na ovaj način smo eliminisali strah od igle i nudimo pacijentima prijatan tretman, idealan za one koji su do sada izbegavali tradicionalnu akupunkturu. U okviru ove terapije, naši pacijenti su posebno zadovoljni rezultatima tretmana tonifikacije organizma, antistres tretmanima, kao i tretmanima za regulisanje telesne težine, probleme sa sinusima i brži oporavak od povreda.

Adresa: Terazije 43 (međusprat), Beograd
Telefon: 011 3340 999, 063 117 97 47
E-mail: ordinacija@healthcareconsulting.rs
Facebook: www.facebook.com/pages/Healthcare-Consulting/512563605507671