Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZLATARA 3D MAESTRO - OTKUP ZLATA I SREBRA, ZAMENA I POPRAVKA NAKITA

ZLATARA 3D MAESTRO - OTKUP ZLATA I SREBRA, ZAMENA I POPRAVKA NAKITA

Zlatare Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 19:00
Utorak 10:00 - 19:00
Sreda 10:00 - 19:00
Četvrtak 10:00 - 19:00
Petak 10:00 - 19:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 27, 27e, 46, ada4, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Zlatara 3D Maestro se bavi prodajom gotovog zlatnog i srebrnog nakita,  izradom modela po katalogu i ručno pravljenog unikatnog nakita po Vašoj želji. 

Imate mogućnost da odlučite da li će Vaš model da bude od žutog ili belog zlata, ili u kombinaciji materijala. Površine mogu biti peskirane, satinirane, dijamantirane, pikovane i polirane do visokog sjaja. Pored cirkona u svim bojama, moguća ugradnja dragog , polu dragog i sintetičkog kamena. U ponudi više od 800 modela! 

Radimo sve vrste popravki starog nakita, otkup i zamenu zlata i srebra u bilo kom obliku i svim finoćama, besplatna profesionalna procena na baždiranoj vagi dostupnoj i Vama na uvid, cana za 14 karata je od 1700 do 2000 dinara za 1 g u zavisnoti od gramaže, u zameni Vaše zlato se procenjuje po maksimalnoj ceni od 2000 din za 1 gram, potrebno je da osoba bude punoletna i da ima ličnu kartu kod sebe na uvid!    

Naša glavna specijalnost je izrada ručnih unikatnih modela  po želji svojih mušterija ali i profesionalnim dizajniranjem nakita u najmodernijim programima. Vašu temu ili ideju pretvaramo u remek delo. Pre same proizvodnje imate mogućnost da Vaš model pogledate u digitalnom formatu visoke rezolucije u 3D dimenziji. Mogućnost izrade zavisi od Vas,  jer modeli mogu da se prave na 3D printeru, liveni iz kalupa ili ručno pravljen unikatan nakit, koji je večan, jedinstven i uvek cenjen.

Svojim mušterijama Zlatara Maestro nudi posebne povoljnosti. Kupovinom kod nas stičete pravo na ČLANSKU KARTU i time popust od 5 %  do  20 % na usluge popravke nakita i izradu ručnih radova. Kartica je besplatna i važi dok je celu ne popunite, na kraju sa 20 % popusta dobijate i POKLON SREBRNI NAKIT, ili GRATIS POPRAVKA NAKITA u zavisnosti od ostvarenih bodova na kartici i vrste usluga, takođe dobijate i Vašu novu karticu! 

Takodje imamo akcije sa popustom od 15 % na prikazan nakit sa kataloga za koji nije potrebna članska karta Zlatare Maestro.

Zadovoljstvo nam je da našim nakitom usrećite one koji su Vam najdraži! 


* MODELI NA AKCIJI

* BURME

* PRSTENJE

* MINĐUŠE

* PRIVESCI

* VERENIČKO PRSTENJE

* OTKUP ZLATAFoto

ZLATARA 3D MAESTRO - OTKUP ZLATA I SREBRA, ZAMENA I POPRAVKA NAKITA Zlatare Beograd

Vrste plaćanja

Kartice