Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BALANS MEDIKA

BALANS MEDIKA

Akupunktura Beograd

Korisne informacije


BALANS MEDIKA PRVI HOLISTIČKI CENTAR U SRBIJI

Alternativna medicina, kao i tradicionalna, ističe zdravlje kao osnovnu i prirodnu čovekovu potrebu, hiljadu godina unazad. Balans Medika podržava i prihvata proverene i neosporene alternativne metode.

Zadatak je pronaći uzroke problema i tegoba, kroz sve aspekte čovekove ličnosti :

emocionalne, psihičke, duhovne i fizičke. Ovakav holistički pristup, izdvaja nas od drugih i može dati odlične

rezultate.

Akupunktura je drevna metoda za zdrav i dug život.

Japanska akupunktura i moksibustija u Balans Medika radi Tomoko Tanuma, rođena u Tokiju.

Terapeut velikog znanja, posvećenosti, strpljenja, istrajnosti… Kod Tomoko Tanuma dolaze javne ličnosti, sportisti kao i muzičari, voditelji, novinari... prezadovoljni njenim  radom i rezultatima.

Pomaže kod stresa, strahova, problemi creva, iritabilni kolon , gastritis, impotencija, sterilitet...

Atlas najvažniji vratni pršljen.Teži samo 15gr a nosi glavu koja je teška 5-7 kg. Minimalno izmešten atlas može doprineti različitim tegobama i problemima kao što su: vrtoglavica, glavobolja, migrena, nesanica, loše držanje, napetost u mišićima vrata i ramena, pad koncentracije i pamćenja, loše raspoloženje...

Prim.dr Dragan Vulović, specijalista fizikalne medicine kaže:“Atlas je najmanji, najtanji, najlakši i najvažniji vratni pršljen. Atlas treba korigovati, čak i ako je minimalno izmešten iz svog prirodnog ležišta. Koristim odličnu metodu koja je pomogla velikom broju ljudi“.

Hiropraktika – kiropraktika bavi se dijagnostikom i terapijama oboljenja koja su vezana za kičmu i zglobove. Hiropraktika je bezbolna, sigurna, proverena metoda, efikasna kod bola u leđima, išijas, ukočenost u leđima, bol u ramenu, kuku, karlici…  Hiropraktika pruža velike šanse za oporavak zglobova, tetiva i ligamenata i ublažava posledice sportskih povreda.

Nameštanje želuca je proverena, bezbolna, manuelna tehnika nameštanja želuca kod hijatus hernije, podignutog i spuštenog želuca. Simptomi koji ukazuju na ove problem su: gorušica, podrigivanje, mučnina, bol oko srca i probadanje, bol u grudima, drhtavica, slabost, nakon jela nedostatak vazduha, brzo umaranje, ubrzan rad srca, nedostatak vazduha…

Ova metoda daje izvanredne i proverene rezultate.

Kvantna medicina je medicina 21 veka, medicina budućnosti.

Brza, bezbolna, pouzdana, udobna, neinvazivna, provera stanja celog organizma, bez štetnih zračenja. Promene u elektromagnetnom polju čoveka, kvantni aparat, registruje pre nego se promene jave na fizičkom telu kao npr: dijabetes, infarkt i slabost srčanog mišića, moždani udar, poremećaj štitne žljezde, promene na kičmi i zglobovima…

Deformiteti stopala i problem čukljeva spuštena stopala i poremećenu statiku tela imaju deca i odrasli.

Problemi čukljeva nisu samo estetski problem već i ozbiljan zdravstveni problem. Čukljevi se leče nehiruški i hiruški. U Balans Medika se čukljevi tretiraju nehiruški već 8 godina. Iskustva i hiljade zadovoljnih klijenata dokaz su da je moguće rešiti se bolnih čukljeva na vreme. Balans Medika je prvi centar u Srbiji gde se obavlja tretman bolova u stopalima i čukljevima bez operacije.

Profesionalna orijentacija pravilan izbor škole, fakulteta i zanimanja.  Preporučuje se osobama koje žele da znaju koja su zanimanja najbolji izbor za njih. Da potvrde svoj raniji izbor koji su napravili sa roditeljima ili sami. Profesionalna orijentacija se preporučuje svima čije sposobnosti nisu najbolje razvijene i za to je najbolje da traže pomoć od stručnjaka. 

www.balansmedika.com

www.hidrokolon.com

Foto

BALANS MEDIKA Akupunktura Beograd
BALANS MEDIKA Akupunktura Beograd
BALANS MEDIKA Akupunktura Beograd