CARBO FIT DOO

Alternativna medicina Beograd

Adresa: Pukovnika Pejovića 8, Voždovac
Beograd Telefon: 011/40-898-68, 069/68-68-69
E-mail: carbofit@gmail.com
Sajt: www.carbofit.rs

4.5/ 5stars

Sportska medicina je jedna od mnogobrojnih grana medicine u kojoj je potvrđena efikasnost potpuno revolucionarnog CARBOfit tretmana koji po prvi put predstavljamo u Srbiji. Carbo terapija nalazi svoju primenu u svim situacijama kada je telu (koži, potkožnom tkivu, mišićima, ligamentima) povećana potreba za kiseonikom radi regeneracije i rehabilitacije.

CARBOfit tretman je efikasna prirodna terapija koja postiže maksimalne rezultate kada su u pitanju:
- rehabilitacija sportskih povreda
- regeneracija tela
- mršavljenje-celulit
- hiruške intervencije
- slaba cirkulacija
- hronični bolovi

U zavisnosti od indikacije CARBOfit tretman traje 45-60 minuta, u prijatnom ambijentu prvog CARBOFIT centra u Srbiji, koji Vam pruža divan osećaj relaksacije. Ovaj potpuno prirodni tretman ne koristi mehaničku kompresiju i preporučuje se odmah nakon sportske povrede, jer smanjuje edem, sprečava zapaljenje, a bol se smanjuje već nakon prvog tretmana.

Da bi se ubrzalo dejstvo ugljen-dioksida u CARBOfit-u pre tretmana telo se priprema u sauni (10-15 min) na temperaturi 50-60° C. Deo tela koji se tretira hermetički je zatvoren u specijalnoj komori ispunjenoj stoprocentnim ugljen-dioksidom iz koje je prethodno izvučen ambijentni vazduh.

Nakon CARBOfit tretmana značajno je poboljšana mikrocirkulacija, što doprinosi bržem zarastanju povrede, kao i ubrzanju rehabilitacije posle hiruških zahvata. Takođe, ovaj potpuno prirodni tretman doprinosi poboljšanju elastičnosti tkiva i fleksibilnosti zglobova i smanjuje rizik od ponovne povrede u istoj oblasti. Ukoliko praktikujete sportske aktivnosti ili ste izloženi većem fizičkom naporu, CARBO terapija je pravo rešenje za Vas, jer doprinosi bržoj regeneraciji mišića.

Tretman CARBOfit-om je potpuno prirodan i može se neograničeno ponavljati bez ikakvog rizika. Obično se preporučuje minimum 7 tretmana (2-3 nedeljno) da bi se osetio dugotrajni efekat, a optimalni broj seansi zavisi od indikacije. Važno je napomenuti da se Carbo terapijom na kraju svake seanse periferna cirkulacija može ubrzati 3-7 puta.

Ukoliko Vam je potrebna regeneracija celokupnog organizma, CARBOfit tretman je pravo rešenje za Vas. Ovaj potpuno prirodni tretman održava brzinu protoka krvi u mišićima na istom nivou, kao i tokom fizičkog vežbanja, a u isto vreme povećava oksigenaciju tkiva (sposobnost vezivanja kiseonika). Takođe, ubrzava i vaskularnu dinamiku krvnih sudova, što omogućava da krv bude ispunjena kiseonikom i omogući brži protok ka umornim mišićima.

Osim sportske medicine, CARBO terapija beleži pozitivne efekte i u drugim granama, kao što su lečenje vaskularnih bolesti (loša periferna cirkulacija, Rejnova bolest, Buergerova bolest, hronični ulkusi na nogama zbog začepljenih sitnih krvnih sudova kod dijabetičara) ili reumatske bolesti (Artroza, Fibromijalgija, Polineuropatija, Sudeck-ova bolest).

CARBOfit tretman ima veliki uspeh u borbi protiv celulita i obezbeđuje efikasno mršavljenje. Ključna prednost Carbo terapije je u korišćenju medicinskog ugljen-dioksida, koji može da prodre u kožu, u masno tkivo na neinvazivni način (zbog njegove lipo-solventnosti). CARBOfit je namenjen svima koji žele da preoblikuju svoje telo na zdrav način i predstavlja važan dodatak programima mršavljenja.

Povećana cirkulacija koju nudi CARBOfit omogućava bržu razmenu energije od masnih do mišićnih tkiva. Uključivanje CARBOfit-a u program mršavljenja pomaže lokalizovanju gubitka težine tamo gde je to stvarno potrebno – područje bokova, bedara i struka. Takođe, poboljšanjem elastičnosti kože sprečava se pojava strija i doprinosi koži da bude više glatka.

Očuvajte zdravlje, vitalnost, lepotu – posetite prvi CARBOfit centar Srbija
Rehabilitacija sportskih povreda i regeneracija mišića
Efikasna regeneracija tela na potpuno prirodan način

CARBOfit, Pukovnika Pejovića 8, Beograd