APARTMANI ZORA LONDON

Apartmani Beograd

Adresa: Kralja Milana 26, Stari grad // Miloša Pocerca 21, Savski grad
Beograd Telefon: 064/392-5916, 064/400-6049
E-mail: stanmikica@hotmail.com

4.5/ 5stars

Naši apartmani se nalaze na atraktivnim lokacijama u centru Beograda.

Apartman London se nalazi u strogom centru u ulici kralja Milana, glavnoj ulici, pored London idee koja radi 24h, u blizini je javna garaža i veliki broj turističkih događanja.

Apartman London ima 54kvm, vrlo je prostran, kvalitetno urađen, moderan, sa 2 spavaće sobe i dnevnim boravkom sa kožnom garniturom za sedenje, tv, kablovskom televizijom, besplatnim internetom, kuhinjom opremljenom (ima frižider, šporet, mikrotalasnu, sudomašinu) lepim kupatilom sa tuš kabinom i veš mašinom, ima i terasu. Ima i dasku za peglanje, peglu, fen za kosu.

Može da se smesti do 4 osobe, cena je od 40€ za noć.

Naš drugi apartman Zora je u ulici Miloša Pocerca, na uglu kneza Miloša, u blizini hrvatske, ceske, kanadske ambasade i italijanskog kulturnog centra, takođe blizu Kliničkog centra i železničke stanice.

Apartman Zora ima 37kvm, vrlo interesantno spakovan sa odvojenom spavaćom sobom, opremljenom kuhinjom i trpezarijom i lepom, toplom dnevnom sobom opremljenom televizorom i trosedom na razvlačenje (ima besplatni inernet, kablovsku televiziju) i kupatilom sa tuš kabinom i veš mašinom, takođe, ima dasku za peglanje, peglu, fen za kosu.

Može da se smesti do 3 osobe, cena je od 32€ za noć.