GUEST HOUSE - MISS DEPOLO

Apartmani Beograd

Adresa: Ljubomira Stojanovića 4, Palilula
Beograd Telefon: 011/329-4542, 063/218-119
Sajt: www.missdepolo.rs

4/ 5stars

U centru Beograda, u njegovom starom jezgru, koji se od tridesetih godina prošlog veka naziva Profesorska kolonija, u ulici Ljubomira Stojanovića, gde su živele mnoge značajne ličnosti srpske kulture, akademici i univerzitetski profesori, među kojima i veliki Milutin Milanković, kao i slikarka Nadežda Petrović, nalazi se vila Depolo. Izgrađena davne 1928. godine, vila je u potpunosti renovirana i pretvorena u moderan hostel u januaru 2015. godine, a deo velikog dvorišta pretvoren je u prostrani parking.

U tihoj, zavučenoj uličici, a ipak na manje od 30m rastojanja od jedne od glavnih beogradskih saobraćajnica, Bulevara despota Stefana, Hostel je u neposrednoj blizini Botaničke bašte „Jevremovac” i Sportske hale „Pionir”. Kako Hostel lokacijski pripada užem centru grada, do svih interesantnih turističkih destinacija može se doći ugodnom šetnjom. Skadarlija, Kalemegdan, Saborni hram, Knez-Mihailova ulica, Tašmajdanski park, glavni gradski trg – sve ove destinacije su na manje od pola sata šetnje. Zahvaljujući blizini Bulevara despota Stefana, Hostel je preko gradskog prevoza odlično povezan i sa udaljenijim delovima grada (Novi Beograd, Arena, Savski i Dunavski kej, Ada Ciganlija itd).

Hostel i apartmani „Miss Depolo” smešteni su u vilu koja je deo porodičnog nasleđa porodice Depolo. Porodica Depolo ostavila je značajan trag u životu grada Beograda i stoga naša porodica danas ima želju i obavezu da nastavi tim putem. Pošto smo po zanimanju hotelijeri i ugostitelji, mislimo da je ovaj način najprikladniji. Obezbeđujemo vam smeštaj u lepo i savremeno opremljenim sobama i apartmanima, po povoljnim cenama i sa željom da se osećate kao u svom domu. Svaka soba ponela je ime nekog od nama dragih članova porodice, a na krovu zgrade, iznenadiće vas naš internet kafe sa velikim terasama pod otvorenim nebom.

Nastojaćemo da vam pružimo svu potrebnu pomoć i podršku kako bi vam boravak u našem objektu i u Beogradu bio prijatan i nezaboravan.

Dobrodošli!