Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALON ZA DUŠU

SALON ZA DUŠU

Astrologija, numerologija, tarot Beograd

Korisne informacije


Salon za dušu pruža usluge koje nas opuštaju, leče i daju potuno zadovoljstvo. Uči nas kako da steknemo samopuzdanje, sigurnost i kako da postanemo srećni.

Slana soba daje potpun užitak, potpuno opuštanje, a ako je potrebno da se iskoristi i kao terapija, pomaže u lečenju svih organa za disanje, alergije, psorijaze, kožnih oboljenja, izbacuje višak vode, leči reumu, štitnu normalizuje, jača imunitet i još mnogo toga. 40 minuta slane sobe, menja tri dana mora.  

Masažne stolice pružaju veće zadovoljstvo od manuelne masaže, jer se pokreće masaža celog tela. Za 15 minuta dobićete potpunu masažu i još nešto ove masaže normalizuju metabolizam, preporučuju se svim osobama. Posle dužeg sedenja ili nekog drugog fizičkog opterećenja, odlične su za opuštanje.

Salon za dušu pruža i izradu svih vrsta horoskopa (natalni, solarni, lunarni, uporedni, karmički, tranzitni itd,) i određivanje kojom metodom steći samopouzdanje, vratiti energiju telu, kako odabrati partnera, kako pronaći posao koji je odlično plaćen i koji nam pruža potpuno zadovoljstvo. Metode koje se koriste su kristaloterapija, medtacija, afirmacija, hooponopono itd.

Dođite i uverite se sami.

Foto

SALON ZA DUŠU Astrologija, numerologija, tarot Beograd
SALON ZA DUŠU Astrologija, numerologija, tarot Beograd
SALON ZA DUŠU Astrologija, numerologija, tarot Beograd