TEHNOLOŠKI RAZVOJ MIRKOVIĆ

Auto alarmi Beograd

Adresa: Požeška 148a, Čukarica
Beograd Telefon: 063/7844-233, 064/1717-038
E-mail: trm@eunet.rs
Sajt: www.trm.rs

4/ 5stars

Preduzeće Tehnološki razvoj “Mirković” posluje više od 30 godina baveći se inovacijama u mašinskoj i tehnološkoj oblasti. Na polju autoindustrije posedujemo više uređaja koji su nagrađivani na međunarodnim izložbama i sajmovima (u Briselu, Americi, Bugarskoj, Kipru, Srbiji, Crnoj Gori, itd.). Svi uređaji predstavljaju konstruktorsko rešenje inženjera Ljubinka Mirkovića, vlasnika brojnih pronalazaka i patenata, poput autoblokatora i mrežnog pauka.

Kako bi se izbegli učestali tragični čeoni sudari na našim putevima, čiji su glavni uzroci umor, gubitak koncentracije i usnulost vozača, inženjer Mirković je posle višegodišnjih istraživanja i testiranja, kao i dobijenih stručnih medicinskih mišljenja, patentirao svoj najnoviji izum. Magnetna navlaka za volan, sprečava gubitak koncentracije u toku duge i naporne vožnje, pogotovu noću.

U navlaci je 12 specijalnih magneta, snage do 10.000 Gausa koji pospešuju cirkulaciju krvi, čime se onemogućava usnulost vozača. Ispitivanja koja su vršena pokazala su da su ugrađeni magneti u navlaci dovoljni da naizmeničnim promenama magnetnog polja preko akupukturnih tačaka na rukama, u toku vožnje stimulišu cirkulaciju i do 100 puta. Na taj način sprečava se zamor, uspavanost i slabljenje koncentracije koji su glavni uzroci udesa na putevima.

Pored kvalitetne vožnje bez udesa, Magnetna navlaka za volan, doprinosi i opštem zdravlju čoveka, naročito kod:

- povišenog krvnog pritiska
- angine pektoris
- infarkta
- šloga
- šećerne bolesti
- mulitiple skleroze
- Parkinsonove bolesti
- lumboišialgija
- teniskog lakta i drugih bolnih stanja zglobova, tetiva i mišića
- osteoporoze i preloma kostiju
- hormonskih poremećaja
- nesanice
- depresije
- migrena
- sindroma hroničnog umora

Cilj našeg izuma je borba magnetima protiv sudara. Ukoliko želite da uživate u sigurnoj vožni, magnetna navlaka za volan, koja sprečava gubitak koncentracije u toku duge i naporne vožnje, pravi je izbor za Vas.

Tehnološki razvoj “Mirković”, Požeška 148a, Beograd