AUTO GAS RADIĆ

Auto gas Beograd

Adresa: Nova 7 br. 26, Grmovac naselje, Dobanovci
Beograd Telefon: 011/411-3666, 064/577-5694, 064/4207-661
E-mail: autogasradic@gmail.com
Sajt: www.autogasradic.com

4.5/ 5stars

AUTO GAS RADIĆ doo servis je osnovan 1999. godine. Ugradnjom auto-gas opreme se bavimo od 1999. godine kao jedan od tri prva ozbiljna servisa za konverziju automobila na tecni naftni gas, TNG i od tog trenutka se bavimo isključivo ugradnjom auto-gas sistema, od onih najjednostavnijih do sistema za vozila poslednje generacije (motori euro 3 i euro 4).

Prvi smo servis koji je od MAŠINSKOG FAKULTETA NOVI SAD i UNIS INSTITUT SARAJEVO dobili odobrenje da se vozila atestiraju u prostorijama servisa, sto potvrđuje kvalitet kako opreme koja se ugrađuje tako i kvaliteta same ugradnje.

Sertifikovani i ovlašćeni smo servis za ugradnju i servisiranje auto-gas opreme nekoliko renomiranih proizvođača autogas opremekao što su LOVATO, LANDI, BRC, LPG TECH i ESGI.

Ugradnju sistema radi visoko profesionalni tim koji je obučen i sertifikovan. Njihovim stalnim usavršavanjem održavamo zavidan nivo kvliteta usluga koje nudimo, na šta smo ponosni, a čemu mogu posvedočiti nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata širom Srbije i Bosne i Hercegovine.