BOTTA TUNING

Auto kozmetika Beograd

Adresa: Čačanski partizanski odred 5/1, Čačak
Beograd Telefon: 032/370-730
E-mail: bottaexclusive@gmail.com
Sajt: www.botta.rs

4/ 5stars

Naša kompanija Botta Automotive sa svojim ogrankom koji je specijalizovan za tuning vozila. Botta Tuning uspešno posluje u svojoj delatnosti na teritoriji Srbije preko deset godina i zahvaljujući tome postala je lider na našem tržištu.

Naša delatnost obuhvata prodaju i uvoz čuvenih tuning brendova sa čime smo započeli još 2005. godine. Od skora smo radi garancije bezbednosti i stručne ugradnje počeli da sprovodimo uslugu tjuninga vozila po sistemu ključ u ruke.

Na taj način naši klijenti mogu na jednom mestu i kupiti željenu tuning komponentu i ugraditi je na najstručniji mogući način, uz uslugu farbanja ukoliko je potrebno. Sve možete završiti na jednom mestu i prosto preuzeti Vaše vozilo kada je dovršeno.

U moderno doba vlasnici vozila imaju sve veću želju i potrebu da personalizuju svoje vozilo i učine da odskače od ostalih, a najkraći i najprivlačniji put do toga je tuning vozila koji je postao ključna tema kada su u pitanju luksuzni ili sportski automobili poznatih globalnih imena.

Botta Tuning obuhvata kako manje, aerodinamičke dodatke kao što su “suknjice”, “lipovi” ili “spojleri” tako i veće mehaničke izmene i poboljšanja. U svakom od ovih slučajeva spremni smo da Vam pomognemo da na najbolji mogući način opremite svoje vozilo.

Pored svega gore navedenog, Botta Tuning svojim klijentima pruža i brojne druge usluge farbarsko-limarskog tipa, od najmanjih popravki farbe pa do potpune restaurancije luksuznih ili sportskih automobila.

Javite nam se putem naše e-mail adrese: bottaexclusive@gmail.com

Ili nas posetite na Facebook-u