Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AMSS TEHNIČKI PREGLED

AMSS TEHNIČKI PREGLED

Auto servisi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 101, 104, 105, 106, 107O, 95, 96

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

AMSS (Auto-moto savez Srbije) je nacionalno i nezavisno udruženje vozača sa članskom upravom čiji glavni cilj je da zaštiti interese svih svojih članova u domenu mobilnosti, automobilizma, turizma i bezbednosti u saobraćaju. Ovo postižemo kroz raznovrsne bezbedonosne i preventivne akcije kao i mnoge besplatne usluge za one koji učestvuju u saobraćaju.

AMSS stalno unapređjuje usluge pomoći na putu za svoje i članove inostranih klubova, kroz stalnu modernizaciju voznog parka i kontinuiranu obuku vozača-mehaničara. Time AMSS potvrđuje poziciju jednog od najuspešnijih evropskih klubova i titulu najboljeg evropskog kluba u oblasti pružanja pomoći na putu, koja mu je, do sada, dodeljena 2004. i 2009. godine, od strane organizacije ARC Europe.

AMSS pruža brojne besplatne usluge vozačima. Gotovo milion građana godišnje, putem telefona 1987, dobija besplatne informacije, savete i pomoć u vezi sa saobraćajem. Nekoliko miliona gledalaca i slušalaca svakodnevno, kroz TV i radio emisiju “Stanje na putevima”, dobija informacije i savete od AMSS, preko elektronskih medija i družtvenih mreža.

AMSS je počeo sa radom u Beogradu i tokom godina postao jedna od najuspešnijih organizacija u Srbiji u domenu saobraćaja i automobilizma.

AMSS nudi raznovrsne usluge u ovoj oblasti: tehnički pregled, obuka vozača, servisne usluge i pomoć na putu, izdavanje priručnika za polaganje vozačkog ispita, izdavanje ADR sertifikata, provera porekla, izdavanje međunarodnih vozačkih dokumenata i atesta, špedicija, ispitivanje opreme za tehnički predmet, provera porekla, ispitivanje saobraćajnih znakova i druge.

U popularnoj akciji za bezbednost motociklista „Kaciga glavu čuva“, AMSS, poklanjajući zaštitne kacige, doprinosi da hiljade motociklista godišnje bude bezbednije na putu.

AMSS ima izuzetno važnu ulogu u održavanju opšte saobraćajnoj bezbednosti za šta izdvajamo ogromne resurse i ozbiljna sredstva. Učesnici u saobraćaju, putevi i vozila su tri glavne oblasti bezbednosti u okviru kojih organizujemo masovne preventivne akcije.

Iza broja 1987, simbola brige AMSS za vozače, danonoćno dežuraju stotine ljudi i mobilnih ekipa, uvek spremnih da pruže efikasnu pomoć svakome u nevolji na putu, a članovima AMSS i besplatnu pomoć u Evropi i Srbiji. U cilju poboljšanja bezbednosti AMSS razvio je softvere i operativne sisteme za centralizovanu analizu rada auto škola i kontrolu tehničkih pregleda i bezbednosti saobraćajnica.

AMSS tradicionalno, dva puta godišnje, organizuje sezonske akcije besplatne tehničke kontrole za preko deset hiljada vozila.

Od 1969. godine, bez prekida, AMSS organizuje akcije masovne saobraćajne edukacije, danas je to za preko 200.000 osnovaca, godišnje kroz međunarodno takmičenje “Šta znaš o saobraćaju”. Takav kontinuiran rad, kao izuzetan doprinos bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, rezultirao je osvajanjem zlatnih i srebrnih medalja na do sada održanim takmičenjima evropskog ranga.

AMSS svim ovim aktivnostima unapređuje nivo usluga svim vozačima, sa posebnim pogodnostima za svoje članove, kao i ukupan nivo bezbednosti saobraćaja u Srbiji, čime daje veliki doprinos Deceniji akcije UN za bezbednost saobraćaja na putevima, pokrenutoj u maju 2011. godine.

Kao ugledni član FIA i mnogih drugih međunarodnih organizacija, AMSS se dokazao i kao domaćin brojnih internacionalnih skupova, kongresa i seminara. Posebno uspešno je organizovanje međunarodnih konferencija klubova FIA Regije 1, za šta AMSS dobija najviše pohvale i ocene od kolega i najviših zvaničnika FIA.

AMSS je nosilac razvoja automobilskog i moto sporta, posebno kao organizator višedecenijskih, međunarodnih takmičenja „Serbia Rally“ u Užicu i „Nagrada Srbije“ u moto krosu u Kruševcu.

AMSS je inače i regionalni nosilac programa snimanja i ocenjivanja puteva – EuroRAP/iRAP, koje naši stručnjaci realizuju kako u Srbiji, tako i u brojnim evropskim zemljama - Sloveniji, Holandiji, Moldaviji, Ukrajini, Rusiji. To je 2012. godine Auto-moto savezu Srbije donelo i specijalno priznanje Odbora EuroRAP za izuzetan doprinos razvoju ovog programa.

Međunarodni ugled i uspešna saradnja sa FIA i evropskim auto-klubovima, Auto-moto savezu Srbije i našoj zemlji donosi ugled i svetske standarde u saobraćaju, a vozačima i članovima - sigurnost i povlastice u čitavoj Evropi.

Prodaja međunarodnih dokumenata, članstava za pomoć na putu i plaćanje računa na lokacijama:

- MUP Palilula, Mije Kovačevića 15, 069/870-18-65
- MUP Rakovica, Patrijarha Joanikija 30, 069/870-1215
- MUP Čukarica, Lješka 17, 069/870-51-62
- MUP Borča, Ivana Milutinovića 12b, 069/870-29-68
- Pančevo, Zmaj Jove Jovanovića 5, 069/870-18-64

Sertifikati za profesionale vozače.

Foto

AMSS TEHNIČKI PREGLED Auto servisi Beograd
AMSS TEHNIČKI PREGLED Auto servisi Beograd
AMSS TEHNIČKI PREGLED Auto servisi Beograd
AMSS TEHNIČKI PREGLED Auto servisi Beograd

Vrste plaćanja

Kartice