AUTO SERVIS VALEX AUTO

Auto servisi Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 387, Voždovac
Beograd Telefon: 061/2224-777
E-mail: valexauto@gmail.com
Sajt: www.autoservisvalex.com

4/ 5stars

Opremljen najsavremenijom opremom za auto-dijagnostiku vozila, auto servis VALEX svim vlasnicima motornih vozila nudi širok asortiman usluga za sve vrste automobila. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i upotrebi originalnih alata, naš tim majstora će otkloniti kvar na Vašem vozilu u najkraćem mogućem roku i uz ugradnju uslužnih auto delova. Auto servis VALEX nudi Vam sledeće usluge:

-Mali servis
-Veliki servis
-Auto mehanika
-Auto elektronika
-Auto dijagnostika
-Servis klima
-Čišćenje dizni

Usluge servisiranja svih potrošnih delova u redovnom servisnom intervalu, kao što su: zamena ulja, svih filtera i tečnosti, delova kočionog sistema, akumulatora, svećica i drugih delova. Posebnu pažnju prilikom održavanja automobila treba obratiti na tzv. “veliki servis”, koji ima jako bitnu ulogu u sprečavanju velikih kvarova na motoru, pa je potrebno da ga izvrši stručno lice sa kvalitetnim delovima.

Auto servis VALEX nudi usluge velikog servisa, pri čemu se menjaju delovi kao što su zupčasti kaiš, zatezač kaiša (španer), roleri, kanalni kaiš, pumpa za vodu itd. Veliki servis propisan je od proizvođača po pređenim kilometrima ili na vremenski period, pa nije preporučljivo prekoračiti propisane kilometre, posebno kod dizelskih motora, jer su pod uticajem puno većih opterećenja i vibracija nego benzinski motori. Pucanje ili preskakanje zupčastog kaiša može prouzrokovati veliku štetu na motoru, pa je važno pridržavati se servisnih uputstava od proizvođača. Već dugi niz godina auto servis VALEX uspešno se bavi automehanikom, a veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadgradnju tima. Naši mehaničari sa dugogodišnjem iskustvom nude Vam kompletne mehaničarske usluge za sve tipove i marke putničkih vozila.

O kvalitetu naših usluga svedoči i sve veća posećenost našeg servisa i sve više zadovoljnih mušterija. Svako novije vozilo ima ugrađen elektronski sistem koji zahteva kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu. Kod nastanka kvara, elektronski sistem pamti informaciju kao grešku, i povezivanjem Vašeg automobila na dijagnostički uređaj, naš serviser ima tačnu informaciju o kvaru. Uređaji koji se koriste u našem servisu omogućavaju čitanje memorijskih grešaka i osnovna podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument tablama, klima uređajima, ABS sistemu, vazdušnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima. Auto servis VALEX vrši kompletnu dijagnostiku svih serija iz grupe evropskih automobila.

Pratimo savremene trendove i ulažemo u tehničku opremljenost, kao i u stručno usavršavanje našeg tima i na taj način pružamo kvalitetnu uslugu iz oblasti auto-dijagnostike. Danas, svako vozilo, kao deo standardne opreme, poseduje auto klimu. Da li ste razmišljali o tome, kako bi se osećali u saobraćajnoj gužvi na +35ºc, bez (ispravne) auto klime u Vašem vozilu? Neugodna, ali česta situacija! Većina o tome razmišlja, tek kad im se dogodi. Ispravnost auto klime na Vašem vozilu, zahteva njeno redovno održavanje. U redovan servis auto klime spada zamena freona, kao i ulja u kompresoru. U našem servisu, ova usluga se vrši mašinski, upotrebom mašine za auto klime, prilagođene za vozila koja koriste freon R-134 (uglavnom sva vozila proizvedena posle 1995. god). Nakon izvršene zamene freona i ulja, vrši se provera sistema Vaše auto klime, u cilju pronalaženja potencijalnih mesta 'curenja' freona. Punjenje freonom vrši se samo u slučaju kada je sistem u potpunosti ispravan.
Takođe vršimo otklanjanje svih eventualnih kvarova i zamenu svih delova auto klime. Servis auto klime se preporučuje na svake dve godine, za vozila stara do pet i svake godine za vozila veće starosti. U svakom slučaju, dobro je, pred početak perioda vrućina, proveriti stanje freona. Redovnim održavanjem auto klime, omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini. Takođe, zamenom ulja u kompresoru, sprečavaju se kvarovi većih razmera.

Takođe, vršimo ČIŠĆENJE DIZNI i ostalih delova sistema ubrizgavanja u ultra-zvučnoj kadi. Za sve kupljene auto delove dajemo proizvođačku garanciju i nudimo povoljne cene.

Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Radno vreme:
- ponedeljak – petak od 08-17h
- subota od 09-15h

FACEBOOK