Zatvori
DESETKA PLUS - AUTO ŠKOLA, TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA Auto škole Beograd

DESETKA PLUS - AUTO ŠKOLA, TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA

Auto škole Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 47, 48, 50, 54, 59, 94

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Parking

Radno vreme auto škole:
ponedeljak - petak 08-19h
subota 08-14h

Radno vreme tehničkog pregleda i registracije vozila:
ponedeljak - petak 07-21h
subota 07-16h

Broj telefona tehničkog pregleda 011/3056-223

Više informacija možete pogledati putem sajta: www.autoskoladesetkaplus.info


"Desetka Plus" škola vošnje postoji i radi u Beogradu još od 1994. godine - to je već 24 godina uspešnog rada! Od samog starta pa sve do danas nastavljamo da usavršavamo obuku za naše vozače.

Naša škola ima sopstvenu zgradu gde učionica zauzima posebno mesto. Ovde obavljamo svu teorijsku nastavu uz upotrebu najsavremenijih nastavnih sredstava kao i najmodernije metodologije za edukaciju u ovom domenu. Naš prosek polaganja ispita je 1,55. Od samog početka naš prioritet je poboljšavanje naše obuke a samim tim i bezbednosti u saobraćaju.

* Vozila na kojima se obavlja obuka kandidata za "B" kategoriju su nova vozila marke Fiat Punto , Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Skoda Fabia, Renault Clio,Toyota Yaris.
* za "D" kategoriju obuka na autobusu FAP Mercedes sa 51 sedištom
* Za polaganje "A","A1","A2" kategorije dostupna su 4 motora
* za "E" kategoriju na pomenutom MAN 12.185 LC sa priključnim vozilom nosivosti 7.5 tona.
* za obuku za "C" kategoriju kamion Kamion MAN 12.185 LC.

Obučavamo kandidate za sve kategorije: A,A1,A2,B,C,C1,D i E. U sklopu auto škole nalaze se: Rent a Car , auto perionica, tehnički pregled, auto servis, auspuh servis, registracija i osiguranje vozila – na koje svi naši đaci imaju poseban popust.

Sva vozila na kojima sprovodimo obuku su nova i tehnički ispravna, a obuku sprovode iskusni i profesionalni instruktori. Ova vozila se naravno i redovno i temeljno servisiraju. Pored naših osnovnih usluga obuke vožnje, takođe nudimo i usluge rent-a-car-a, servisiranja vozila, prenosa vlasništva, osiguranja i registracije.

Naša škola vožnje Desetka Plus dobitnik je nagrade za autoškolu godine 2001 na Yu izborima za najbolje u autoprivredi. Takođe smo začetnici osnivanja poslovnog udruženja svih škola za vožnju Crne Gore i Srbije kao i privatnih poslodavaca SO Rakovica. Pored toga smo i aktivni članovi ovih udruženja.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi