Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AERO PARK 011 - AERODROM PARKING

AERO PARK 011 - AERODROM PARKING

Autobuski i kombi prevoz putnika Beograd

Korisne informacije


Aero Park 011 je najveći i najbliži komercionalni parking koji se nalazi na svega 2 minuta od Aerodroma Nikola Tesla.

Naš parking je kapaciteta do 500 vozila i u potpunosti je siguran, osvetljen, obezbeđen i pokriven video nadzorom 24/7.

Našim klijentima nudimo besplatan transfer do aerodroma, kako biste u što kraćem vremenskom periodu krenuli na Vaše krajnje odredište. Takođe, obezbeđen Vam je i povratak od aerodroma do Vašeg automobila.

Rezervaciju svog parking mesta možete izvršiti putem online formulara na našoj web stranici, putem maila, poziva preko WhatsApp ili Viber aplikacije. Ukoliko morate da otkažete rezervaciju, ne brinite. Otkazivanje je potpuno besplatno.

Aero Park 011 Vam nudi parkiranje po pristupačnim cenama, kao i mogućnost uštede do 70 % u odnosu na aerodromski parking. Što je duže vreme parkinjanja, cena parkinga po danu se smanjuje.

Aero Park 011 cenovnik možete pogledati OVDE.

Za svako parkiranje duže od 5 dana, nudimo Vam besplatno pranje Vašeg vozila.  Vozilo će Vas čekati čisto i oprano po Vašem povratku.

Izaberite siguran parking za vaše vozilo, izaberite Aero Park 011!

Aero Park 011 – Brzo parkiraj i poleti!

Parkiraj i poleti!

Taksi do aerodroma, minimum 20 evra. Taksi od aerodroma, isto tako. To više košta nego li poneka avionska karta. Daleko li je taj Nikola Tesla, ne toliko kilometarski koliko finansijski. Parking na aerodromu? Preskupo! 

Međutim, ukoliko koristite Aero Park 011 (https://aeropark011.rs/) sve se to može izbeći. Na dva kilometra od aerodroma, uz besplatan transfer do željenog terminala i povratak do automobila nakon puta, uz radno vreme non-stop, ovaj najveći i najbliži komercijalni parking deluje kao zaista dobra ideja.

Na manje od 3 minuta vožnje od aerodroma “Nikola Tesla” čeka vas lepo uređena površina kapaciteta 500 mesta. Pored profesionalnog obezbeđenj, parking je pokriven i video nadzorom 24/7, pa će Vaš motorni ljubimac biti bezbedan i pod kontrolom da ne pobegne.

Ništa lakše, ništa brže

Kako cela stvar zapravo funkciniše? Pre putovanja, online (https://aeropark011.rs/rezervacije), rezervišete usluge Aero Parka 011. To možete učiniti i mejlom (info@aeropark011.rs), telefonskim pozivom (+381691144011), preko WhatsApp-a, Vibera… Stignete na njihovu lokaciju neposredno pred put (ostavite vremena  za check-in i ukrcavanje naravno), te vas vrlo ljubazni momci sa parkinga njihovim vozilom “prebace” do željenog terminala na aerodromu. Radno vreme ove vredne ekipe je “samo” 366 dana godišnje, 24+ sati dnevno. U tom periodu biće Vam dostupni. 

Prilikom razervacije ostavljate broj povratnog leta (taman on bio i u pola noći) kako bi isti ti ljubazni i vredni radnici znali kada da dođu po vas i prevezu vas do vašeg automobila. Za svaki slučaj, razmenićete sms sa njima nakon sletanja, kako biste potvrdili da ste stigli, poslali informacije o gužvi na pasoškoj kontroli i dogovorili se na kom terminalu će vas pokupiti. Povratak do Vašeg automobila je isto tako brz i lak.

Sigurno, čisto, jeeeef(t)ino

U međuvremenu, ključevi od vašeg četvorotočkaša (ili dvotočkaša zašto da ne) su kod Vas, on je na bezbednom mestu i u dobrom društvu, a postoji mogućnost i dodatne usluge pranja Vašeg vozila (https://aeropark011.rs/auto-pranje). Za svako parkiranje duže od 5 dana pranje Vašeg vozila je GRATIS!

Koje su sve pogodnosti date usluge? Dođete svojim automobilom i tako smanjite troškove, ali i bolje isplanirate svoje vreme pre i nakon putovanja. Profesionalna usluga i lokacija u blizini aerodroma omogućuju brži transfer i izbegavanje kašnjenja. Rezervacija je laka, putem sajta mejla, poziva, preko WhatsApp ili Viber aplikacije, kako god Vama odgovara. Plaćanja se vrši kešom ili Visa i Master platnim karticama. A kada smo kod plaćanja, i tu Vas čeka prijatno iznenađenje. Uštedite novac, jer je ova usluga i do 70% jeftinija u odnosu na parking aerodroma. Konstatne akcije i popust na veći broj dana (https://aeropark011.rs/cenovnik) garantuju da će se ovo ispostaviti kao definitivno najjeftiniji i najlakši način dolaska i odlaska sa aerodrome!

Opušteno i ljubazno

Nakon rezervacije mesto na Aero Park 011 parkingu Vam je zagarantovano. Ukoliko je putovanje otkazano ili pak ne možete da stignete, otkazivanje istog je besplatno. Aero Park 011 je dakle tu da Vaše putovanje učini lakšim i opuštenijim.

Ne brinite o količini i gabaritima prtljaga koji nosite, jer u vozila Aero Parka 011 sve može stati. Takođe, gore pomenuta ekipa pomoćiće Vam sa teškim koferima od trenutka kada parkirate svoje vozilo kod njih, pa sve do aerodroma.

Lako, brzo, ljubazno, efikasno, bezbedno i jeftino. Aero Park 011!  

Foto

AERO PARK 011 - AERODROM PARKING Autobuski i kombi prevoz putnika Beograd

Vrste plaćanja

Kartice