BALETSKA ŠKOLA TUTU

Baletski studio Beograd

Adresa: Aleksandra Dubčeka 72, Novi Beograd
Beograd Telefon: 065/6623-647
E-mail: skolabaletatutu@gmail.com
Sajt: www.skolabaletatutu.com

4.5/ 5stars

Škola baleta TUTU Novi Beograd je škola klasičnogi modernog baleta za decu uzrasta od 3 do 11 godina i škola džez baleta za odrasle.

Zvanični član Međunarodnog Saveta za Igru CID UNESCO.

Balet je idealan vid aktivnosti za decu od najranijeg uzrasta. Pravilno držanje, razvoj čitave muskulature i mišica, razvoj muzikalnosti, sluha, kreativnosti i rad na disciplini su ono čime se mi u našoj školi bavimo. Program škole osmišljen je po francuskom i engleskom programu i zavisno od uzrasta čas baleta u školi baleta TUTU se sastoji iz; vežbi na parteru i na sredini, kreativnog dela časa, učenja koreografija...

Svaki kraj školske godine (jun) rezervisan je za sada vec tradicionalni, veliki Javni cas naše škole koji organizujemo u nekom od beogradskih pozorišta i na kome naša deca imaju priliku da pokažu sve što su tokom školske godine naučili i savladali.

Džez balet je rezervisan za devojke i rekreativnog je karaktera. Časovi se odvijaju dva puta nedeljno. Na časovima džez baleta polaznici pored vežbi za jačanje tela, istezanja i učenja osnovi klasicnog, modernog baleta i jazz dance-a, imaju priliku da uče i koreografije. Časovi džez baleta za odrasle su sve u jednom; rekreacija, zabava i sticanje novog znanja.

Školu baleta TUTU vodi Mirjana Grbic- Anicic, dipl. baletski igrač, Baletska škola "Lujo Davico", Beograd.
Sve balerine koje drže časove u TUTU-u su iskljucivo edukovane balerine sa diplomom Baletske škole "Lujo Davico".

Dobordošli u Školu baleta TUTU :-)

FACEBOOK