Zatvori
AKADEMIJA 28 Bioskopi Beograd

AKADEMIJA 28

Bioskopi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Dodatne Lokacije

PS „Đuro Salaj“ - Akademija 28 se nalazi u samom centru grada, na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića i obuhvata večernje i dečije pozorište, bioskop, likovnu galeriju i klupsku muzičku scenu.

Dugi niz godina na Velikoj sceni Akademije 28 odigravaju se neke od najpoznatijih komedija koje su beogradskoj publici postale kultni komadi. Velika sala od 408 mesta pogodna je za organizovanje predstava, priprema pozorišnih komada, radionica, tribina, organizovanih predstava za decu ili firme, seminara, bioskopskih projekcija...

Scena za decu Akademije 28 mališane upoznaje sa Crvenkapom, Ušećerenom Pepeljugom, Vitez Кojom i Mlatom, a Ivica i Marica često pronalaze put do kuće preko naše Scene!

Sezona pozorišnih predstava traje od septembra do juna.

Кlub je ove 2022. godine ušao u četvrtu deceniju postojanja, a svirke se održavaju od oktobra do maja petkom i subotom! Muzičkim programom dominira džez i evergrin, a vrlo često se može čuti i sving, bluz i latino ritmovi. U svom asortimanu imamo i pice, tople sendviči, slatke i slane palačinke, hladne salate, voćne kupove...

U sklopu Кluba Akademija 28 nalazi se Galerija "Akademija 28" sa sezonskim postavkama slika članova Likovnog kluba, tako da posetioci uz hranu i piće mogu uživati u slikama likovnih umetnika-amatera. Galerijski prostor Akademije 28 moguće je iznajmiti za razne vrste koktela i keteringa.

Najdugovečniji segment Akademije 28 jeste bioskopski program koji je aktivan od 1972. godine, a nove filmove (pretežno) evropske kinematografije možete gledati svake večeri.

Repertoari Akademije 28 za svaki sektor nalaze se na sajtu www.akademija28.com gde se na mesečnom nivou tokom sezone objavljuju najnovije informacije o radu i terminima.