Zatvori
MILITARY SHOP MILITARIA Butici Beograd translate.Član 5 godina

MILITARY SHOP MILITARIA

Butici Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 35, 43, 58, 95, E6

Dodatne Lokacije

Informacija :
Military Shop Beograd
Bul. Despota Stefana 1A,
11.000 Beograd 

Za više informacija i poručivanje pogledajte ovde:
www.militaryshop.rs 
www.militaria.rs
www.militaryshop.ba
www.militaryshop.mk

Ili pozovite na telefone:
tel. 011 2695 144
Mob. 069 2222 325 

Takođe, posetite i naše druge sajtove:
www.militarishop.hr
www.militarishop.me
www.militarishop.sl

U ponudi izdvajamo:

Rančeve
Jakne
Pantalone
Prsluke
- Opasače
Torbice
Kačkete
Naočare
Satove
- Biber sprejeve

- Suzavce za samoodbranu
- Vreće za spavanje
- Šatore za kampovanje

Naše preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge OPREMA ZA SPORT d.o.o., Beograd je osnovano 1996. godine u Beogradu. Danas se bavimo proizvodnjom i trgovinom zaštitne i taktične opreme u širem smislu.

Naši krajnji korisnici su Policija, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Vojska Srbije, Ministarstvo odbrane, zaštitno bezbednosne agencije i firme, te brojna lovačka društva i pojedinci.

Posebnu pažnju smo poklonili kvalitetu i izgledu naših proizvoda domaće proizvodnje u čiji izgled, dizajn i kvalitet stalno ulažemo, a ostatak asortimana robe dopunjavamo od stranih brendova iz sveta i na takav način upotpunjavamo naš proizvodni asortiman.

Sve zajedno ovo nas stavlja u sami vrh preduzeća koja mogu da odgovore na zahteve modernog tržišta u smislu kvaliteta, rokova isporuke, dizajna, a posebno bezbednosti proizvoda.

OPREMA ZA SPORT d.o.o., Beograd je ekskluzivni zastupnik i distributer brenda YDS, najvećeg evropskog proizvođača taktičkih čizama vrhunskog kvaliteta. Takođe smo ekskluzivni zastupnik i distributer brenda Pentagon, najpoznatijeg army brenda u Evropi.

Military Shop Beograd www.militaryshop.rs postoji već 5 godina, sama firma je sada već specijalizovana za prodaju robe preko interneta, za tu delatnost smo i registrovani, isporuku vršimo na teritoriji cele Srbije preko brzih kurirskih službi.

Po analizama tržišta koje smo radili zaključili smo skoro da nema firme koja pokriva taj segment kupaca, zaljubljenika u ovakve proizvode, tako da smo se maksimalno tome posvetili, uveli smo mnoge nove brendove u Srbiju kao Brandit, Pentagon, YDS, Cybergun. Proširili smo asortiman robe na taktičke pantalone https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/odeca/pantalone/pentagon-pantalone-odeca/, jakne, vojne čizme https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/obuca/vojne-cizme/, opasače, futrole, torbice za oružje https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/rancevi-i-torbe/torbice-za-oruzje/nemea-torbica-za-pistolj/, termo odeću, pancire https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/odeca/panciri/ I mnoge dodatke taktičkoj opremi kao kompase, noževe, lampe, lasere, lupe, vreće za spavanje.

Naša oprema je namenjena grupama kupaca iz vojske, policije https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/policijska-oprema/, specijalnih službi, lovaca https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/lovacka-oprema/, security firmi, kampera, ljubitelja outdoora, ali je namenjena i za sve one pojedince da kažemo civile koji vole da nose naš military stil.

Deo našeg asortimana se proizvodi u Srbiji kao recimo opasači https://militaryshop.rs/shop/taktika/opasaci-i-futrole/takticki-opasac-od-balistickog-platna-militaria/, kaiševi, futrole https://militaryshop.rs/shop/taktika/opasaci-i-futrole/futrola-za-pistolj-militaria/, kape, pantalone, torbice, neprobojni panciri https://militaryshop.rs/shop/odeca/panciri/security-police-zastitini-prsluk/.. … ostali deo asortimana uvozimo od renomiranih svetskih brendova. Naši artikli su testirani u savremenim laboratorijama što je to slučaj sa neprobojnim prslucima, koje redovno testiramo, ili recimo ako pricamo o vojnim čizmama brenda YDS koji se testiraju u SATRA labu. Neki drugi artikle su recimo namenjeni za široku populaciju pa se testiraju samo na određene nivoe kvaliteta … recimo imamo jakne koje mogu da se zapale, ali zato imamo i čizme koje ne mogu da se zapale itd..

Military Shop Beograd nudi poznate brandove kao Pentagon S.A. iz Grčke koji su razvili specijalne dezene boja i šara za svoje modele jakni https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/odeca/jakne/pentagon-jakne/ i pantalone, takođe poznati su i po svojoj soft shell jakni koja se odlično prodaje https://militaryshop.rs/shop/odeca/jakne/pentagon-jakna-artaxes-pentacamo/.

Brandit iz Nemačke prepoznatljiv je miks military i urbanog stila, koriste specijalne materijale, poznati po svojim taktičkim rančevima od 30l, 50l, 65l https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/rancevi-i-torbe/brandit-rancevi/, kao i po već legendarnim jaknama Brnadit M65 Vijetnamkama koje poseduju i uložak i kapiljaču https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/odeca/jakne/brandit-jakne/.

YDS brend vojnih čizama iz UK/Turske, pravi obuću za surove profesionalce iz vojske, policije i osobe koje nose čizme dan i noč te koriste ih po najsurovijim terenima i leti i zimi. Izdvajamo par modela sa GTX membranom koji su potpuno vodonepropusni do 500.000 koraka, sa ugrađenim VIBRAM đonovima https://militaryshop.rs/shop/obuca/vojne-cizme/vojne-yds-cizme-odin-gtx/. Primetno je interesovanje za ovakve modele obuće u sve mlađoj populaciji koja je prepoznala cenu za kvalitet https://militaryshop.rs/shop/obuca/vojne-cizme/yds-vojne-cizme-thor/.

Ponosni smo na naše airsoft replike oružja, brenda Cyberbun iz Francuske koji nudi široku paletu pištolja sa blow backom, metal slidom, gasom ili oprugom kao pogonom. Urađene su verne kopije Colta, Smitha & Wessona, Sig Sauera https://militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/airsoft-oprema/cybergun/.

Za građane Novog Sada, naše article je moguće kupiti na 10ak maloprodaja u Novom Sadu, ali nećemo druge da reklamiramo sada, takođe uvek savetujemo svima da poruče online preko našeg sajta www.militaryshop.rs te da dobiju robu na svoju kućnu adresu i to za jedan dan i da sve to plate pouzećem. Dosta novca smo uložili da bismo ovakvu komociju omogućili našim klijentima. Naša roba se nosi u Interventnoj jedinici Novi Sad, u Srbijagasu, u Vodama Vojvodine, kao i u većem broju security firmi iz Novog Sada.

Za neki budući period planiramo svakako proširenje asortimana, na veći broj ino brendova, dodajemo još nekoliko modela planinarskih rančeva, te raznih modela pantalona to je što se tiče artikala. Na poslovnom planu mi kao www.militaryshop.rs planiramo da postanemo najveća i broj 1 online prodaja za taktičku, vojnu, policijsku i outdoor opremu u Srbiji. Mi želimo da našim kupcima omogućimo proizvode koji se mogu naći u Americi i Evropi po povoljnim cenama i to sa isporukom za jedan dan na kućnu adresu. To je naša misija.

 

 

Tagovi:

Policijska oprema, oprema za policiju, Army shop, army shop beograd, Military shop, Vojna oprema, Zimska jakna, jakna za zimu, Čizma, vojne čizme, yds čizme, Borbene patike, Rančevi, vojni ranac, taktički ranac, army ranac, Lisice za policiju, Majice SAJ, majice PTJ, majice žandarmerija, Vojna bluza, taktičke košulje, Naočare za sunce, naočare za pucanje, Vojne Pantalone, maskirne pantalone, taktičke pantalone, Army Oprema Taktička oprema, Vojnička oprema, Vojna oprema, prodaja vojne opreme, Vojnička čizma, Maskirne uniforme, Pancir, panciri, panciri prodaja, pancir cena,Airsoft, airsoft oprema, replike oružja, replika pištolja, Lovačka oprema, Planinarska oprema, planinarski ranac, Outdoor oprema, Torbica za pištolj, za oružje, torba za skriveno nošenje, brzopotezna torbica za pištolj, torba za pištolj, Futrole za pištolj, butna futrola, Opasač za policiju, vojni opasač, balistički opasač, opasač sa resursima, opasač sa dodacima, Termo veš, aktivni veš, zimska pododela, 5.11 oprema, 5.11 pantalone, jakna 5.11, jakna 3u1, jakna 5u1, jakna parka 5.11, Vreće za spavanje, Jakna sa uloškom, zimska jakna, Jakna m65 vijentamka sa uloškom, crna vijetnamka, Rip stop pantalone, bdu pantalone, maskirne pantalone, taktične pantalone, vojne pantalone, Jakna soft shell, jakna od flisa, prolećna jakna, Biber sprejevi, Suzavci za samoodbranu, Vreće za spavanje, Šatori za kampovanje, Ruske borbene cipele, Ruske čizme, sefovi za oružje, DIG pantalone, Predator pantalone, Brandit rančevi, Zippo, Victorinox, Zippo upaljači, Policija, policijska oprema

 

 

Foto


Video