BUTIK BIB

Čarape, donji veš Beograd

Adresa: Trgovačka 32, Čukarica
Beograd Telefon: 011/2501-571

4/ 5stars

Butik  ženske italijanske garderobe BiB nalazi se u ulici Trgovačkoj 32, u naselju Žarkovo, na teritoriji opštine Čukarice, u Beogradu. Na jednom mestu nudimo Vam široku paletu odevnih italijanskih predmeta za savremene žene koji drže do svog izgleda.

Asortiman naših proizvoda čini graderoba i torbe uvezene iz Italije, marke poput Look Up, Marina Galanti, naših proizvođača Fame, Silluzio Collezione Donna, Fratteli jakne, kao i proizvodi domaćih proizvođača donjeg veša Bonatti, koje su prepoznatljive na našem tržištu.

Svakodnevno se trudimo da osluškujući Vaše potrebe, našu ponudu upotpunimo novijim i savremenijim modelima, koji će istaći Vaš stil i jedinstvenost.

U butiku italijanske garderobe BiB možete pronaći:

- bluze
- suknje
- haljine
- majice
- pantalone
- janke
- helanke
- donji veš
- torbe
- veliki izbor ženskih čarapa 

Prateći modne trendove i usklađujući naše kolekcije sa aktuelnim sezonama, za Vas u svakom trenutku imamo bogatu ponudu garderobe za večernji izlazak, svečane prilike, casual varijante i sva druga dešavanja.

Pregršt najrazličitijih materijala, boja, dezena i kombinacija, ističe našu žensku garderobu od svega što ste do sad imali prilike da nosite. Odeća u kojoj ćete se pre svega osećati udobno, koja će Vam savršeno pristajati i zahvaljujući kojoj ćete zračiti senzualnošću, dostupna Vam je po veoma povoljnim cenama u našem butiku italijanske garderobe BiB na Čukarici.

Podelite sa nama Vaše zamisli određene odevne kombinacije koju želite da posedujete, a mi ćemo se potrudite da pronađemo baš onaj odevni predmet koji Vam je nedostajao.

Uživajte u raskoši boja garderobe koju smo za Vas pripremili.

Kontakt telefon: 011/2501-571

Sve na jednom mestu od italijanske garderobe i Bonatti donjeg veša za savremene žene.

Butik italijanske garderobe BiB, Žarkovo, Beograd.

Facebook