Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CVEĆARA ALPINIJA

CVEĆARA ALPINIJA

Cveće, cvećare Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Sreda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedelja 09:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 89, 95, E1, E5 E6
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Cvećara Alpinija nudi Vam široku lepezu cvetnih umetničkih dela kojima možete obradovati Vaše najmilije ili ulepšati Vaš životni prostor. U prijatnom ambijentu naših cvećara dočekaće Vas jedinstveni i luksuzni cvetni aranžmani u korpama i buketi koji odgovaraju svim situacijama.

Ono po čemu se cvećara Alpinija razlikuje od drugih su jedinstveni i drugačiji cvetni aranžmani ukomponovani u različite oblike i dimenzije. Koncept naše cvećare je unikatnost, bez ponavljanja, jer smatramo da svako zaslužuje jedinstven cvetni aranžman.

Odabrati pravi cvet ili aranžman za određenu priliku ponekad stvarno predstavlja pravi izazov. Zavisno od prilike, cvećara Alpinija za Vas izrađuje jedinstvene cvetne aranžmane od najrazličitijih vrsta cveća. Kada su u pitanju teški trenuci u životu, potreban Vam je neko na koga sa sigurnošću možete da se oslonite.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i rado će Vas posavetovati koje cveće je adekvatno za svaku priliku. Za Vas ćemo izraditi najlepše cvetne aranžmane, bukete, suze ili vence. Takođe, u našoj ponudi nalazi se i boks cveće u kutii, ruže u kutiji, najveći izbor rezanog cveća i ukrasnih biljaka koji će ulepšati Vaš prostor.

Svim budućim mladama nudimo izradu bidermajera od prirodnog cveća, sa različitim elementima po Vašoj želji. Ogroman izbor već gotovih bidermajera nudi mogućnost svakoj mladi da za svoj svečani dan izabere upravo ono o čemu je maštala. Takođe, u skladu sa Vašim željama, naše ljubazno osoblje će izraditi jedinstven bidermajer koji će upotpuniti Vaš kompletan izgled.

Pored jedinstvenih i unikatnih cvetnih aranžmana, cvećara Alpinija nudi Vam veliki izbor finih slatkiša i pića, u elegantnim pakovanjima kako bi obradovali članove Vaše porodice, prijatelje ili voljenu osobu.

Od raznovrsnih pica pored francuskih, italijanskih, spanskih, cilejanskih i naravno srpskih vina, kako ekskluzivnih tako i manje eksluzivnih, u ponudi imamo i vrhunske konjake i viskije. Kod nas mozete dobiti i komandnu robu ekstra kvaliteta.

Takođe, cvećara Alpinija vrši dostavu cveća, aranžmana, buketa, saksijskog cveća, čokolada i pića, na željenu adresu na teritoriji Beograda.

Cvećara Alpinija

Đorđa Stanojevića 9g, Novi Beograd, Belvil

Kontakt telefon: 061/163 52 25

Foto

CVEĆARA ALPINIJA Cveće, cvećare Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi