DEČIJA IGRAONICA MAŠTOGRAD

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Peđe Milosavljevića 76a, Bežanijska kosa
Beograd Telefon: 011/2285-318, 061/180-1801

4.5/ 5stars

Igraonica Maštograd je novootvorena i atraktivna dečija igraonica koja se nalazi u ulici Peđe Milosavljevića, broj 76a, na Bežanijskoj kosi. U ovom gradiću iz mašte koji se prostire na 400 kvadrata, mališane očekuje sve što je neophodno za kvalitetnu zabavu.

- STANDARD PAKET  (cena od 50e do 130e)- obuhvata sve što je neophodno za savršenu zabavu: kompletno posuđe za služenje hrane i pića za decu i odrasle, kao i posuđe za održavanje temperature hrane, usluge konobara i šankera, pozivnice, svećice i vatromet za slavljenika, kao i poklončić za slavljenika. Deci su na raspolaganju svi sadržaji za igru, a za njihovu zabavu su zaduženi animatori koji ih vode kroz ceo program. Još jedna od aktivnosti na našim rođendanima je i veoma popularan face painting, odnosno crtanje po licu pomoću posebnih prirodno- kozmetičkih boja, koje ne štete koži. Svim roditeljima na raspolaganju je lounge cafe bar, kao i besplatan wifi internet.

TERMINI
- Ponedeljak - petak, 50e: 10h, 13h
- Ponedeljak - petak,  100e: 16h, 19h
- Subota i nedelja, 80e: 10h, 13h 
- Subota i nedelja, 130e: 16h, 19h

- VIP PAKET No.1 (cena 350e) - obuhvata sve isto kao i standard paket, kompletan ketering za decu i odrasle (20-oro dece i 40-oro odraslih), tortu od 5kg čiji ukus i izgled bira slavljenik, kao i žetona za igrice i klackalice.

-VIP PAKET No.2 (500e) - obuhvata sve isto kao i VIP paket No.1, ali uz veliki izbor alkoholnog pića, kafa i sokova za decu i odrasle, kao i 50 žetona za klackalice i igrice.

Jurite se kroz 3D lavirint, prelazite preko strašnog ljuljajućeg mosta, spuštajte se niz tobogane, vozite se autićima po specijalno izrađenom putu sa svim pratećim saobraćajnim znacima i tunelom... Za sve devojčice tu je soba za princeze, a za dečake policijska stanica, zatvor, alati za razne popravke. Za malo starije imamo posebnu prostoriju sa igricama, a za najmlađe bebi kutak.
Nudimo Vam i bioskop u kome po ceo dan idu najzanimljiviji crtaći, kao i sportsku prostoriju za fudbal i košarku. Na Vama je samo da uhvatite za ruke mame, tate, bake, deke i ostalu rodbinu i dovedete ih u Maštograd gde Vas čeka pregršt zabave i smeha. Za to vreme i Vaši roditelji će uživati u udobnom i prelepom ambijentu kafića sa pušačkim i nepušačkim delom.
Roditelji mogu da se igraju sa Vama ili da prate svaki Vaš korak preko kamera. Mi Vas čekamo da se družimo i igramo!!! 

Radno vreme:
Svaki dan od 10-22h

Za sve dodatne informacije o našim paketima i terminima, možete nas kontaktirati putem telefona:

Tel: 011/228-53-18
Mob: 061/180-180-1

Igraonica Maštograd, Peđe Milosavljevića 76a, Bežanijska kosa, Beograd