DEČIJA IGRAONICA TAVANKO

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Braće Nedić 27, Vračar
Beograd Telefon: 011/2430-262, 063/302-956
E-mail: ditavanko@aol.com
Sajt: www.tavanko.com

4/ 5stars

Dečija igraonica Tavanko Vam donosi...

U izuzetno lepom i komfornom ambijentu igraonice Tavanko organizovacemo nezaboravnu rodjendansku proslavu za vase i nase malisane.

Nasi animatori ucinice da svaki rodjendan bude izuzetan i jedinstven. Uz karaoke i druge muzicke igrice slavljenici i drugari ce zaploviti u cudesni svet pesme i igre. Mislili smo i na roditelje i obezbedili im udoban i od malisana odvojen prostor, koji pruza i mogucnost diskretnog nadgledanja dece. A ako zelite kod nas rodjendan ili godisnjicu braka mogu proslaviti i mame i tate, i bake i deke, i tetke i tece... Kada otopli mozete se udobno smestiti na nasoj zaista prostranoj terasi (preko 50mk).

Ukoliko zelite nama mozete prepustiti kompletnu organizaciju (ketering, pice, fotografije, video zapis i slicno) ili nesto od ponudjenog. Uz ludu zabavu dobicete i pozivnice za drugare, a slavljenik poklon. TAVANKO - NAJLEPŠA DEČIJA IGRAONICA Izuzetno prostram, klimatizovan, ambijent za proslave dečijih rođendana, maskenbala, priredbi, u centru grada.
Poseban deo za roditelje omogućava stalnu, diskretnu kontrolu bez ometanja dece u igri.

ANIMATORI, KARAOKE, ORGANIZACIJA HRANE I PICA (Možete doneti vaše piće ili uzeti od nas po maloprodajnim cenama iz prodavnica)

ADRESA I BROJ TELEFONA
Braće Nedić 27, Beograd
Telefon: 011/24-30-262
Mobilni: 063/302-956
TAVANKO - LOKACIJA Centar Grada, Braće Nedića 27, na Vračaru...

Jednostavan dolazak, parkiranje nije problem