Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DEČIJA IGRAONICA ZIRA

DEČIJA IGRAONICA ZIRA

Dečije igraonice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 21:00
Utorak 10:00 - 21:00
Sreda 10:00 - 21:00
Četvrtak 10:00 - 21:00
Petak 10:00 - 21:00
Subota 10:00 - 21:00
Nedelja 10:00 - 19:00

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 74

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeZdraaavo drugari!:)

Nadamo se da ste već bili u našoj igraonici, da ste se super proveli i da je već postala vaša. A, ako niste, trrrrk do nas da se upoznamo i provedemo zajedno! 

Za igranje smo otvoreni preko cele nedelje i to od 10:00-21:00h, osim nedelje kad moramo kući ranije i tada zatvaramo u 19h. 

Da roditelji slučajno ne kažu kako ne mogu da vas dovezu do nas, jer u Beogradu, specijalno u ovom našem delu grada parking mesta skoro i da nema, mi smo obezbedili besplatan parking u garaži TC Zira. Potrebno je samo da ponesu parking kartu, mi im stavimo pečat i bez nervoze sve završeno.

* Naša igraonica je jaaaako velika i za vas smo pripremili puno igračaka
* Imamo i eko park sa drvenim kućicama, klackalicama, toboganima, ljuljaškama za utisak kao da ste napolju.. eeej imamo i oblake iznad kućica, to je skoro pa pravi doživljaj igranja u parku.
* Za najmlađe krofne i krofnice, mekane, male i najslađe smo izdvojili bebi kutak.
* Čik pogodite sta još imamo?!  Imamo teren za fudbalicu i basket.. Moramo vam priznati naši mali drugari da nekada kada čekamo da vi dođete igramo basket i mnogo su bolje drugarice iz našeg tima od decaka. Je l' verujete?  Ne?!  Ni mi hihihihi :)
 
* Kada smo mi iz igraonice bili mali naši rođendani su se obično slavili kod kuće i to u sobi rođendanca, služio se crni i žuti sok i mini sendviči sa šniticom krastavčica mmmm njaaaam kad se samo setimo...
Naravno i tortica koje su nam obično pravile mame i bake.. I uz tu lepotu naaajvažnija nam je bila muzika. Zato smo za vas napravili DISKOTEKUuuu, gde možete da igrate, pevate, skačete i plešete do mile volje
* Igraonicu smo osmislili tako da po celoj možete da gurate guralice, vozite kremenko autiće (ako ne znate šta je kremenko pitajte roditelje, znaće da vam objasne), trotinet, autiće i bike.

Ok, ok, imamo i nezaobilazne tramboline i lavirint.

Tu je i deo za male buduće slikare...

Ma imamo svašta, a najviše imamo duše, mašte i osmeha kad vas vidimo kako se smejete, igrate, oponašate odrasle u dobrim i lepim stvarima i raste u prave čarobnjake.

Malo smo se vise raspisali, što se nas tiće mogli bismo jos više, jer ste nam vi inspiracija za svakakve ludorije i mastorije. Kao što je daaavno, davno jedan čika Minja Subota rekao "DECA PUNA MAŠTE, DECA SU UKRAS SVETA". Zato maštajte i mi ćemo sa vama.

Dođite da rastemo zajedno uz igru i smeh. 

 

Drugariiii, Č EKAJTE, nismo zavrsili :) 

Naša igraonica se za vaše rođendane pretvara u igraonicu-rođendaonicu!

Ako volite našu rođendaonicu-igraonicu na raspolaganju vam je sve gore navedeno, a u produžetku ćemo vam objasniti kako izgledaju nasi/vaši rođendani kod nas.

ROĐENDANI :)

Rođendane slavimo cele nedelje, žurka od ponedeljka do nedelje! 

Vi birate vreme koje vam odgovara. Obično je to radnim danima od 18:00h ili od 18:30h pa do 21:00h.

* Osnovni paket koji podrazumeva zakup jednog dela igraonice za odrasle i trajanju od dva i po sata (vi najdraži naši klinci ste po celoj igraonici, ne brinite:), pozivnice, pribor, svećice, vatromet, dva animatora, konobar, usluge šanka i besplatan parking, radnim danom iznosi =10.800,00RSD 

Sve gore navedeno samo vikendom do 16:00h iznosi =14.800,00RSD, posle 16:00h iznosi =16.800,00RSD

Roditeljima prenesite da nas zvrcnu i provere termine.

Imamo razne pakete koji sadrže tortu, klopu, sokiće..Za vise informacija o tome slobodno nas zvrcnite, uvek smo raspoloženi za priču i organizaciju vaših rođendančića.

Mi smo još svašta nešto napisali, ali kažu nam da to niko neće čitati pa ni ne morate da čitate, dođite i uverite se. Mi vas željno isčekujemo!

Kako bismo sve ovo o nama upotpunili u pomoć nam je pristigla naša draga, preslatka Elsa!

Tu je i nas dobri čika Fotograf!

Majstorica za pinjate, najlepše pinjate!

Saljemo vam puno pozdrava, zagrljaja i lepih snova!

Vaša igraonica/rođendaonica Zira

Foto

DEČIJA IGRAONICA ZIRA Dečije igraonice Beograd
DEČIJA IGRAONICA ZIRA Dečije igraonice Beograd
DEČIJA IGRAONICA ZIRA Dečije igraonice Beograd

Video