Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ESCAPE GAME

ESCAPE GAME

Dečije igraonice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 21:00
Utorak 10:00 - 21:00
Sreda 10:00 - 21:00
Četvrtak 10:00 - 21:00
Petak 10:00 - 21:00
Subota 10:00 - 21:00
Nedelja 10:00 - 21:00

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 35, 43, 65, 77, 95, E6, Eko1, 15, 67, 68, 704, 706, 707, 71, 72, 75, 84

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeESCAPE GAME rođendani u centru Beograda

Proslava rođendana u strogom centru grada.

U ponudi imamo četiri tematske sobe i Escape Café gde služimo hranu, piće i tortu, kao i jednu sobu na izdvojenoj lokaciji za iskusne escapere. Za sve informacije posetite escapegame.rs ili nas pozovite na 063/224-201. Otvoreni smo za dogovore oko termina i organizacije posluženja.

Rođendani su namenjeni starijoj deci, preko 9 godina, a naše ljubazne GameMasterke će se pobrinuti da zabava protekne na najbolji mogući način.

Tematske sobe su:

Najnovija soba!
Otvorena u Januaru 2019.
ALISA / Svet Čuda

Upustite se u čarobnu avanturu. Pratite Alisine korake tako što ć́ete narasti do veličine diva, prisustvovati ludoj čajanki i istraživati palatu. Zemlja čuda je neobično mesto i snalaženje u njoj nije jednostavno! Kraljica Srca obasjala je zemlju zagonetkama koje ć́ete morati rešiti, a Beli Zec vam odbrojava vreme! Imate 60 minuta da pobegnete iz zemlje čuda, inače ć́e kraljica pustiti Jabberwocky na vas!

Nova soba!
Otvorena u Avgustu 2018.
Japan / Tajna Samuraja

Prepustite se misterioznom Orijentu i otkrijte tajnu koju krije Samuraj. Jedan sat, jedan cilj, jedan izlaz! Moderna postavka igre bega iz sobe u kojoj vas čeka niz problemskih situacija koje treba otkriti, rešiti i povezati. Za uspešno rešavanje i izlazak iz sobe će vam biti potrebna jedna moć i dva oružja.
Moć timskog rada i najsmrtonosnije oružje od svih, vaš mozak i zdrav razum.

Najteža soba u Beogradu!
Laboratorija / Tajni projekat - Ludi naučnik

Potpuno novi koncept logičkog izazova...u kom ćete biti zaključani u sobi...ili sobama, sa puno zadataka koje treba rešiti. Laboratorija ludog naučnika je mesto u kom je vaš cilj da organizujete svoj tim i u roku od 60 minuta istražite tajnu laboratoriju, pronađete skrivene objekte, upotrebite ih na pravi način i otkrijte misteriju projekta na kom je radio ludi naučnik... I, naravno, pobegnete iz sobe!!!

Soba sa neviđenim zagonetkama!
Enigma / Dešifrovanje - Špijunska misija

Saveznički štab, 1941. godina. Presretnuta je nemačka poruka koju, uz najveće napore, saveznički kriptografi ne uspevaju da dešifruju. Pretpostavlja se da sadrži naređenja ključna za dobijanje rata. Otkrivena je lokacija jedne Enigma mašine pomoću koje se poruka može dešifrovati. Vaš tim špijuna ima zadatak da se infiltrira u nemački štab, pronađe mašinu i otkrije sadržaj poruke - u 60 minuta koliko ima do promene straže!

Soba koja nije za početnike!
Svemir / Misija novog doba

Dobar dan. Govori vaš brodski računar. Pre nedelju dana, zračenje vanzemaljskog porekla onesposobilo je svu tehnologiju na Zemlji, neprestano izazivajući kvarove na električnim uređajima. Izvor je detektovan na Asteroidu 224. Vaša misija je da odletite na asteroid, otkrijete izvor i onesposobite ga. Požurite. Sudbina civilizacije ljudi je u vašim rukama. Srećno.

Šta je real life room escape?

Escape the room ili beg iz sobe je inventivna i interaktivna igra rešavanja niza zagonetki uživo u kojoj tim pomoću eksperimentisanja sa realnim objektima rešava misteriju i ima zadatak da unutar određenog vremenskog okvira izađe iz sobe. Jedinstvenost ove igre je u tome što se igrači zapravo nalaze fizički unutar priče.

EscapeGame je prva beogradska real-life igra bega iz sobe. Baš kao i njen web ekvivalent, igrači su bačeni u svet intriga, zagonetki i tajnih kodova - s tim što ovo nije video-simulacija nego realna soba. Izazov za igrače je konstruisanje bega iz sobe u borbi protiv vremena tj. sata koji otkucava 60 minuta.

Escape Entertainment nudi i druge interesantne sadržaje:

- Ukoliko vas zanima kreativan i zabavan Team Building za grupe od 5 do 150 zaposlenih pogledajte naš Puzzle Challenge na www.puzzlechallenge.rs

- Uz EscapeGame rođendane nudimo i novi koncept zabavne igre rešavanja zagonetki u timovima. Za decu uzrasta od 9 do 16 godina koja žele da njena/njegova rođendanska zabava bude upamćena molimo pogledajte Junior Puzzle Challenge na www.teamchallenge.rs. Dolazimo i u prostor koji vi odaberete.

Ako želite sportski tip rođendana za isti uzrast, nudimo Laser Tag vrhunsku zabavu sa profesionalnom opremom na terenima od preko 1.000m2. Pogledajte www.lasergame.rs

 

Foto

Video