Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BUBICE TEAM DETEKTIVSKA AGENCIJA

BUBICE TEAM DETEKTIVSKA AGENCIJA

Detektivske agencije Beograd

Korisne informacije

Telefon:  +381 61 688 26 39 (za Srbiju i sve ostale zemlje), +387 62 466 056 (samo za Bosnu i Hercegovinu), +382 68 462 939 (samo za Crnu Goru)

Web sajt: www.bubiceteam.com

Bubice Team Beograd je bavi prodajom, iznajmljivanjem i servisom uređaja za bežičnu komunikaciju, kao što su bubice za polaganje ispita.

U našoj bogatoj ponudi možemo da vam predstavimo najmanje i najkvalitetnije bežične bubice. Kada se uporede sa starijim modelima, nove bežične bubice su po svim parametrima neuporedivo bolje, i kada se govori o kvalitetu zvuka, zatim dimenzijama, a za njihovu cenu se dobija zavidan kvalitet.

U našem asortimanu se nalazi veliki broj različitih modela bežičnih bubica, uz naravno svu prateću opremu koja uz njih ide.

Bubice spadaju u male tehničke uređaje, koji se prvenstveno koriste za neke oblike diskretne komunikacije, a uz to su svakako i najsigurniji metod skrivene komunikacije. Takođe, upotrebljavaju se i za poslovne sastanke, prezentacije, za tajne sigurnosne operacije, kao i prilikom vožnje automobila.

Sa druge strane, bežične bubice za ispite najviše koriste studenti i to pri polaganju ispita i kolokvijuma.

Uz prodaju i iznajmljivanje bubica, bavimo se i prodajom kamera za ispite kao i kompletnim servisom naših uređaja.

Naše poslovanje se zasniva na poverenju i preporuci, tako da je kvalitet proizvoda koje nudimo garantovano najvišeg kvaliteta.

Firma Bubice Team sa ponosom ističe da je u godinama za nama stekla nebrojano zadovoljnih klijenata, koji su naša najbolja preporuka kada je u pitanju prodaja i iznajmljivanje bubica.

Foto