Zatvori
PRISLUŠKIVAČI Detektivske agencije Beograd

PRISLUŠKIVAČI

Detektivske agencije Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 88, 83, 16, 78, 45, 18, 81, 81l, 73

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking Izlazak na teren

Prisluskivači i špijunska oprema

Slusalica.net je Spy shop kompanija koja se dinamično razvija i stavlja akcenat na pružanje opreme najvišeg kvaliteta i najnaprednije tehnologije.

Tu smo pre svega da Vam pomognemo u mnoštvu špijunske opreme da odaberete pravi proizvod za vas, koji će služiti i odgovarati kvalitetom.

Imamo veliki asortiman opreme najrazlicitijih proizvođača. Uvek smo okrenuti ka poboljšavanju i usavršavanju roba i usluga.

Špijunska oprema i prisluskivaci su oprema za nadzor koja se treba koristi samo na zakonit i legitiman način u skladu sa svim zakonima i propisima koji važe na teritoriji gde se oprema koristi.

Tako je svaka zemlja uredila zakonski okvir za ovakve uređaje.

Prislušne uređaje tj. špijunsku opremu uvek treba kupovati kod registrovanih prodavaca, nikako preko oglasa ili sumnjivih prodavaca iz razloga visoke verovatnoće da ćete biti prevareni.

Mi imamo modele špijunske opreme sa kristalno čistim zvukom, i ekstra kvalitetom.

Vrlo povoljne cene za kvalitet uređaja koji se nudi.

Naše redovno prisustvo na konvencijama zaštitne industrije, omogućava nam da unapredimo svoj asortiman proizvoda, za pojedinačne klijente i za profesionalne korisnike.

Prisluskivaci i spijunska oprema poznatih svetskih proizvođača po povoljnim cenama kao i sa obezbeđenim garantnim rokom, tako i rezervnim delovima, servisom kad garantni rok prestane sa veženjem.

Tokom praćenja, GSM prisluskivaci neće imati ni najmanji zvuk, a niko od prisutnih u prostoru koji se nadgleda neće biti upoznat sa vašim nadgledanjem.

Mesta gde se postavlja prisluškivač su individualna i zavisi od korisnika, šta kome odgovara.

Naši Gsm prisluškivači su uvek prilagođeni našem tržištu po pitanju punjača, tako da punjači koji idu uz prisluškivače uvek odgoaraju našim standardima 220V.

U ponudi imamo jedinstvene prisluškivače koji imaju vanstandardne karakteristike kako bi se se povećala osetljivost i kvalitet zvuka, kao i smanjenje šumova.

Kao posebne prisluškivače možemo izdvojiti seriju koja je namenjena za ugradnju u već postojeće predmete kao na primer lampe, led sijalice, kompjuterski miš, fiksni telefoni, osveživači vazduha itd.

Slobodno nas kontaktirajte bez ustručavanja, kako bi smo zajedno došli do rešanja koje Vam odgovara.