Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 20℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 20℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BICOMED CENTAR

BICOMED CENTAR

Detoksikacija organizma Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:00
Utorak 11:00 - 19:00
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota 11:00 - 19:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 31
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 28, 29, 40, 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Bicomed centar je specijalizovani holistički centar koji kombinuje kvantnu tehnologiju, znanje i iskustvo u cilju očuvanja zdravlja i prevencije bolesti. Bicomed centar je usmeren na primenu najsavremenijih tehnologija u domenu kvantne tehnologije i nano tehnologije, razvijenih na naučnim institutima u Nemačkoj i Rusiji.  

Bicomed centar pruža jedinstven sadržaj holističkih anti-age tretmana, kozmetike i suplemenata. Namenjen je klijentima koji žele da očuvaju svoju lepotu i neguju je prirodnim i neinvazivnim metodama. 

Nalazi se u prijatnom, opuštajućem i sofisticiranom ambijentu u samom centru grada u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice i Kalemegdana. 

ALTERNATIVNA MEDICINA

BICOM OPTIMA aparat nemačkog prozvođača Regumed je najsavremeniji aparat za biorezonantnu terapiju i dijagnostiku. Serifikovan je u Agenciji za lekove kao medicinsko sredstvo 2008. godine i u Srbiji. U prevenciji bolesti Bicom biorezonantna terapija je jedinstven holistički, dijagnostički i terapijski entitet. 

Metoda rada Bicom optime zasniva se na tome da fiziološki procesi u telu nisu regulisani samo hemijskim procesima već i elektromagnetnim impulsima. Organi, tkiva i područja (refleksne zone) u organizmu se odlikuju karakterističnim obrascem frekvenci. Ukoliko postoji odstupanje od obrasca, to može biti put u poremećaj rada organa. 

Aparat nam omogućava da eliminišemo loše obrasce frekvenci bioloških sistema, tako što vršimo njihovu harmonizaciju i inverziju disharmoničnih obrazaca. Biorezonanca se koristi tako sto je osoba uključena u sistem, odnosno kolo aparata, preko ulazne katode i modulacione (izlazne) elektrode na leđima. 

U komfornim uslovima, bez invazivne dijagnostike, možemo ostvariti značajne rezultate za naše zdravlje.

Bicom optima aparat se uspešno koristi u saniranju velikog broja akutnih i hroničnih stanja organizma.

Namenjen je za svako životno doba od male dece do starijih osoba, zahvaljujući spektru mogućnosti koje ima u svom sistemu. Nema bilo kakvih štetnih efekata. 

BICOM BIOREZONANTNA METODA se najčešće primenjuje kod sledećih stanja:

- Sindrom intolerancije na osnovne životne namirnice 
- Bolna stanja kičme i zglobova 
- Migrene 
- Sportske povrede i povrede druge vrste
- Alergije 
- Smetnje funkcionisanja digestivnog trakta 
- Ginekološki poremećaji i bolne menstruacije 
- Infekcije – bakterijske, virusne, gljivične (candida i dr.)
- Hormonski disbalans
- Parodontopatija 
- Stres
- Hronični umor 
- Preoperativna i postoperativna podrška
- Za detoksikaciju organizma 
- Za odvikavanje od pušenja
 Za gojaznost – program mršavljenja 

BAHOVE KAPI

Ovaj holistički pristup zdravlju i bolesti osmislio je engleski doktor Edvard Bah pre više od 70 godina . Ključne osobine sistema doktora Baha jesu jasnost i smatrao je da priroda uvek ima rešenje za naše probleme. 

Bahove kapi su cvetni preparati koji „pokrivaju“ sva mentalna i emotivna stanja ljudskog bića. Postoji 38 pojedinačnih i 1 kombinovani preparat (Rescue Remedy). Svi su biljnog porekla osim jednog - izvorske vode. Poštujući princip Bahovog metoda „lečite pacijenta a ne bolest“, za svakiog pojedinca pravi se individualna kombinacija cvetnih esencija, koja leči i uspostavlja sklad u ljudskom organizmu, uravnotežava i harmonizuje čitavu ličnost, direktno utičući na energetski sistem čoveka.

Situacije u kojima je blagotvorna primena Bahovih kapi: anksioznost, nervoza, strahovi, apatija, bezvoljnost, psihičke tegobe, stres, nesanica, košmari, umor, stidljivost, manjak samopouzdanja, stanja očaja, depresije, nestabilnosti, tuge, bolesti socijalne zavisnosti (internet, igrice...), nedostatak energije i sa druge strane hiperaktivnost, zapaljenje desni i zubobolja, akne i dermatitisi, bolovi u zglobovima i reumatska stanja, mučnina, povraćanje, bolovi duž kičmenog stuba, poremećaj pažnje, pamćenja i učenja (za decu školskog uzrasta), grčevi, rast zubića, osipi i ojedi (kod beba i sasvim male dece), pojačana senzitivnost, nervoza, inferiornost, melanhonlija, rasejanost, problemi odrastanja i sazrevanja (kod adolescenata), tuga, gubitak volje, klimakterijum, nedostatak motivacije, ne prihvatanje starosti, melanholija, strah od provalnika, potreba za pažnjom (kod starije populacije), mučnina, povraćanje, nervoza (kod trudnica).

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Veliki broj alergena, toksina, zračenja, kao i smanjena otpornost prema bolestima utiču na pojavu velikog broja bolesti savremenog doba. Fizička neaktivnost, povećan unos ugljenih hidrata i prisutsvo genetski modifikovane hrane na tržištu dovodi do poremećaja zdravlja.

Kroz test opterećenja identifikuje se eventualno opterećenje hemijskim materijama kod klijenta. U setovima ampula posedujemo informacije velikog broja štetnih materija koje su zagađivači hrane, vode, zemljišta i vazduha, a koje mogu biti opasne po zdravlje ljudi. Ukoliko osoba radi sa opasnim materijama izložena je većem riziku od trovanja i negativnog uticaja na zdravlje. Biorezonantnim tretmanom vršimo rasterećenje od toksina, teških metala i štetnih hemijskih supstanci kod osobe kojoj se radi tretman. Koriste se i posebni programi za aktivaciju rada limfe i detoksikaciju.

MASAŽA:

U ponudi Bicomed Centra su Relax, Anti-stres, Terapeutska, Parcijalna, Sportska, Anti-celulit, Limfna drenaža kao i naše ekskluzivne masaže Toplom Školjkom iz Tihog okeana ili Snežnim Pahuljama od Bele Čokolade. Uživajte u aroma terapiji potpuno prirodnih ulja, mešavini eteričnog ulja bora, argana, divljeg origana, limunove trave, cimeta, badema, manga....

Primenom Bicom biorezonantnog aparata može se napraviti personalizovano masažno ulje sa biorezonantnim informacijama prema individualnim potrebama klijenta. Na taj način se poboljšava efekat masaže, pristupa na potpuno individualan način klijentu i posebno pripremljeno ulje klijent može koristiti i u kućnoj nezi.

Relaks masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma i stimulisanje protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg psiho-fizičkog zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i otklanjanje stanja napetosti i umora, kao i relaksaciju mišića.

Može se raditi relaks masaža celog tela ili parcijalna relaks masaža delova tela (leđa ili nogu).

Masaža se može raditi i korišćenjem masažnog ulja iz posebnih sveća za masažu (na bazi ulja), što doprinosi specijalnom ambijentalnom doživljaju i ugođaju. 

Sportska masaža - osnovni ciljevi sportske masaže su brza i potpuna priprema sportistа za trening, kao i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica koje se javljaju usled pojačane fizičke aktivnosti.

Sportska masaža ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brzi proces oporavka mišića. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga. Pored toga mišići se mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.

Ova masaža se preporučuje profesionalnim sportistima i osobama koje se rekreativno bave sportom.

Anti-stres masaža - ovom masažom možemo umiriti misli i doći do relaksacije, koja nam je potrebna za ublažavanje posledica modernog i stresnog načina života. Slična je relaks masaži, s tim da podrazumeva i stavljanje umirujuće maske na lice, kojom se ublažavaju posledice stresnog stanja i vraća sjaj i hidriranost licu.

Preporučuje se osobama koje vode brz, dinamičan i stresan način života.

Anti-celulit masaža je prirodan način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama i poboljša tonus i izgled kože. U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža i koriste posebna ulja sa ciljanim dejstvom, kao i anticelulit pakovanja po želji klijenta.

Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije tela i na zatezanje kože.

Preporučuje se 5-10 tretmana, što se određuje nakon konsultacije sa stručnim licem.

Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe iz perifernih delova tela, tako da dolazi do smanjenja otoka i bolova prouzrokovanih preteranom količinom limfe i metabolita u telu. Ima povoljan efekat na nervni, mišićni i imuni sistem. Regenerišući efekti limfne drenaže nisu ograničeni samo na tkivo koje dreniramo, već i na duboka tkiva, npr. kod osteoporoze i ukočenih zglobova.

Limfna drenaža je najbrži, najzdraviji i najprijatniji način da rešite problem teških i otečenih nogu, kao i da poboljšate cirkulaciju. Vrlo je efikasna i kao prateći tretman za regije zahvaćene celulitom.

Radi postizanja optimalnih rezultata preporuka je da se uradi paket od 5 tretmana, u vremenskim intervalima prema preporuci stručnog lica.

KAVITACIJA, LIPOLIZA, MEZOTERAPIJA

MEZOTERAPIJA LICA je metoda pomoću koje se licu vraća sjaj i jedrina i otklanja umoran izgled. Preporučuje se serija od 3 vezana tretmana na 15 dana i kasnije održavanje jednom mesečno. Efekti su sve izraženiji kako se tretmani ponavljaju, bore bivaju manje vidljive, smanjuju se tamni kolutovi oko očiju, poboljšava se tonus i elastičnost kože, a lice dobija odmoran i svež izgled. Mezoterapija se može raditi na licu, vratu, dekolteu i šakama. Lekar određuje koji mezoterapijski koktel će primeniti u zavisnosti od trenutnog stanja kože. Kao rezultat ove metode usporavaju se procesi starenja, a poboljšava se izgled i kvalitet kože.

Mezoterapija – primena na licu, vratu, dekolteu i šakama
• za regeneraciju, revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i šakama koja potom postaje sjajna, jedra, elastična i glatka;
• duboka biorevitalizacija za popunjavanje finih bora na licu, vratu, dekolteu i šakama.
Mezoterapija – protiv gubitka kose kod žena i muškaraca
Efekti mezoterapije su lokalni i sistemski te doprinose opštem poboljšanju stanja organizma i podmlađenosti. U Bicomed centru možete da izabrete mezoterapiju iglom ili mezzo terapiju aparatom bez igle.

MEZOTERAPIJA TELA predstavlja metodu kojom se adekvatni preparati aplikuju u kožu i potkožno tkivo.

Redukcija celulita - Postupak je jednostavan i rezultati su jako dobri. Sastoji se u lokalnoj aplikaciji odabranih koktela koje lekar određuje nakon pregleda. Preporučuje se serija od oko 10-ak tretmana na nedelju dana. Da bi rezultati bili uspešniji tretman se kombinuje sa anticelulit masažom. 
Zatezanje kože - vrši se po istom principu kao i kod redukcije celulita, osim što se aplikuje posebno za to odabrani mezoterapijski koktel. Prvi efekti se vide već nakon 3 tretmana, gde je koža zategnutija i ima lepši, podmlađeni izgled. Preporučuje se kod osoba nakon porođaja, posle redukcije telesne težine kako bi se korigovao višak kože, kao i za zatezanje nadlaktica, butina, gluteusa i unutrašnje strane kolena.

U Bicomed centru možete da izabrete mezoterapiju iglom ili mezzo terapiju aparatom bez igle.

LIPOLIZA je medicinska procedura kojom se uklanjaju lokalizovane masne naslage (podbradak, ruke, stomak, bedra, bokovi, butine). 
Najčešći problem u ženskoj populaciji su kukovi, bedra, stomak i ruke, dok je kod muškaraca u najvećem broju slučajeva kritična regija stomak. Veliki obim stomaka nije samo estetski problem nego je i pitanje zdravlja, jer je direktno povezan sa visokim zdravstvenim rizikom i u direktoj proporciji sa rizikom od nastanka kardiovaskularnih bolesti.
Aplikovanje lipolitičkog koktela se vrši ultra tankim iglicama,pa je tretman skoro bezbolan.
Na tretiranoj regiji mogu se javiti crvenilo, blag otok i bol, koji brzo prolaze. Tokom narednih mesec dana od momenta ubrizgavanja lipolitičkog koktela neophodno je da se pacijent pridržava zdrave ishrane i da ne konzumira alkohol.
Lipolizu možemo nazvati „nehirurška liposukcija“ jer deluje lokalno na sličan način kao hirurgija – odstranjuje lokalni problem, tj. odstranjuje lokalne masne naslage. 
Tretman se izvodi na 3 do 6 nedelja i to 3 do 6 puta. Od jednog tretmana se u proseku obim smanjuje za 2 do 4 cm, što je individualno. Lipoliza je izuzetno efikasna metoda kod koje se smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji, pa ne dolazi do ponovnog nagomilavanja masnih naslaga.
Kontraindikacije za primenu lipolize su trudnoća, dojenje, aktivne maligne i autoimune bolesti i infektivna stanja.
Pre tretmana se napravi razgovor sa klijentom radi pravljenja individualnog plana za lipolizu (broj tretmana i period ponavljanja) i najbolje je da se kombinuje sa prilagođenim režimom ishrane prema individualnim potrebama. Zato se savetuje i prethodno testiranje na Bicom optima aparatu, da bi se uradio test intolerancije na hranu i dale preporuke za odgovarajući režim ishrane u narednom periodu.

ZATEZANJE KOŽE

PRP - PLATELET RICH PLASMA je plazma obogaćena trombocitima, a u trombocitima se nalaze brojni faktori rasta koji stimulišu proliferaciju ćelija na mestu primene.
PRP tretman se preporučuje za celokupno zatezanje kože lica, zatim u terapiji celulita i smanjivanju strija i za poboljšanje rasta kose.
Osim u estetske svrhe PRP se poslednjih 10-ak godina koristi u hirurgiji za brže zarastanje rana nakon intervencija. PRP ima izuzetne rezultate u brzoj regeneraciji povređenih mišića, zglobova i ligamenata, pa se u sportu sve češće primenjuje. PRP je izuzetno efikasna i sigurna metoda, prilikom koje ne postoji rizik od bilo koje alergijske reakcije, pošto se PRP dobija iz krvi pacijenta, pa je procedura 100% sigurna. 
Nakon uzimanja krvi i njegove obrade, PRP (plazma obogaćena trombocitima) se aplikuje u željena područja. Pre same intervencije, nanosi se lokalna anestetička krema, pa je tretman krajnje komforan.
U estetici se PRP koristi već jedno izvesno vreme i daje izuzetne rezultate: povećava se količina kolagenih vlakana, koža postaje zategnutija, jedrija, sjajnija, a podočnjaci manje vidljivi. Osim kože lica, mogu se tretirati vrat, dekolte, šake. Šta dobijamo PRP tretmanom?
• sjajnu i zategnutu kožu
• novi izgled regije oko očiju: bore su manje, podočnjaci manje vidljivi, izgled svež i blistav
• volumen lica je znatno poboljšan
• postojeće bore su smanjene
• manji ožiljci korigovani
• smanjena pigmentacija
• nestaje umoran i siv izgled lica

Koliko je potrebno tretmana?

Tretman PRP se radi u serijama, na mesec dana i obično su potrebna 2 do 3 tretmana, što zavisi od stanja kože. Efekat traje do 2 godine, nakon čega se preporučuje 1 tretman godišnje, radi održavanja postignutih rezultata.

Prednost PRP tretmana

Tretman je 100% siguran, ne postoji mogućnost nikakvih alergijskih reakcija. Ovakvim tretmanom možemo poboljšati celokupan izgled kože, zategnuti je, smamnjiti bore, ukloniti podočnjake i dati sjaj licu.

HIJALURONSKI FILERI - hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u svakom organizmu, pre svega u koži, dajući joj mladalački, svež i jedar izgled. Godinama se smanjuje količina hijaluronske kiseline i uz pomoć hijaluronskih filera nadomešćujemo volumen, korigujemo plitke i duboke bore i hidriramo kožu.
Hijaluronski filer predstavlja hijaluronsku kiselinu u obliku gela koja se ubacuje u kožu tankim iglama.
Tretman podmlađivanja hijaluronom je bezbolan, traje oko pola sata, a njegovi rezultati su vidljivi do godinu dana u zavisnosti od regije i vrste hijalurona.
Primena:
• Ravnanje dubokih bora ubrizgavanjem hijaluronskog filera direktno u bore:
- Bore na čelu i korenu nosa
- Bore oko očiju
- Bore oko usana
- Nazolabijalne bore
• Povećanje usana, hidriranje usana, korekcija asimetrije usana
• Prevencija bora i održavanje hidrobalansa kože
• Nehiruški lifting lica
• Korigovanje linije nosa
• Konturiranje obraza i jagodica
• Podmlađivanje šaka
• Podmlađivanje kože dekoltea
• Korekcija ožiljaka

Hijaluronski filer je postao jedan od najpopularnijih i najbezbednijih injekcionih filera zato što je prirodan, ne izaziva alergije i rezultati se vide odmah. Koriste se fileri renomiranih svetskih proizvođača.
Ako želite da vratite mladalačku punoću u lice, želite punije usne, da poboljšate konture lice i ublažite nabore i bore, hijaluronski filer može biti pravo rešenje. 

UVEĆANJE I KOREKCIJA USANA
Procedura se radi u lokalnoj anesteziji i apsolutno je bezbolna. Za 15-30 minuta dobija se željeni oblik usana. Usne će biti senzualne, privlačne, prirodno uvećane i znatno podmlađene.
Pored postizanja volumena, moguće je podići uglove usana, iskorigovati postojeću asimetriju, naglasiti konture i ukloniti sitne bore oko usana.
Željeni efekat traje od 4-12 meseci, što je individualno i zavisi od više faktora.
Prednost uvećanja usana hijaluronskim filerima je što uvek možemo da menjamo oblik, veličinu, ali i da vratimo naš prirodni izgled usana. 

Foto

BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd
BICOMED CENTAR Detoksikacija organizma Beograd

Vrste plaćanja

Kartice