Zatvori
EKO VITA Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija Beograd

EKO VITA

Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 20:00
Nedelja 08:00 - 20:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Izlazak na teren

Glavna delatnost i specijalnost kompanije EKOVITA DDD su usluge dezinsekcije, dezinfekcije, hemijskog suzbijanja vegetacije i deratizacije.

Kada je reč o svim našim uslugama, ispunjavamo sve uslove tehničke i kadrovske opremljenosti. Naš vozni park sastoji se od svih potrebnih vozila u odličnom voznom stanju: pick-up, kombi, mini van, specijalizovana vozila za prevoz biocidnih preparata i opreme. Takođe upotrebljavamo široku selekciju hemijskih sredstava domaćih i stranih proizvođača koje sve imaju propisne bezbedonosne liste kao i sva potrebna odobrenja za promet.

Osposobljeni smo da izvršavamo pomenute poslove od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije koje je izdalo za tu svrhu rešenje br:
512-01-00047/2020-10 preduzeću Vita Eterna MKP doo.

Tokom svog postojanja ostvarili smo uspešnu saradnju sa klijentima iz najrazličitijih oblasti: ugostiteljstva, prehrambene industrije, transporta, logistike, prometa robe široke potrošnje (postupanje u skladu sa HACCP), proizvodnje, skladišnih prostora, obrazovnih ustanova, hemijske i zdravstvene industrije itd.

Sprovodimo sve tretmane posle detaljnog pregleda objekata i prateći zaključke naših stručnjaka. Termini se mogu prilagoditi potrebama klijenta i neće poremetiti vašu svakodnevnicu.

Posle svih obavljenih usluga izdaje se potvrda o upotrebljenim preparatima i vrsti tretmana zajedno sa garantnim rokom na izvršene radove.

Foto