Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ISTREBLJIVAČ

ISTREBLJIVAČ

Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 22:00
Utorak 08:00 - 22:00
Sreda 08:00 - 22:00
Četvrtak 08:00 - 22:00
Petak 08:00 - 22:00
Subota 08:00 - 22:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 43

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Osnovna delatnost firme Istrebljivač je sprovođenje mera sanitarne zaštite, odnosno mera DDD-a (dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije) koje predstavljaju najznačajnije opšte mere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Razlog našeg postojanja je velikoj potrebi za poboljšanje zdravlja ljudi i kvaliteta života. Štetni mikroorganizmi, insekti i glodari su pretnja našem zdravlju i zdravlju našeg okruženja.

Pružamo kompletne stručne usluge sanitarne zaštite, kao i savetodavne i ostale srodne usluge vezane za sanitarnu zaštitu, u skladu sa HACCP standardima.
Koristimo najkvalitetnije uvozne ekološke preparate neškodljive za ljude i kućne ljubimce

Uspešno obavljamo poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namena, kao što su: privatni stanovi,  stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namena, škole, zdravstveni objekti, objekti i  sredstva  javnog prevoza, javne površine i objekti za smeštaj i držanje životinja.

Nakon pregleda Vašeg objekta ili poslovnog prostora predložiti ćemo Vam optimalan i ekonomičan vid održavanja ili sanacije.

Naše višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, najbolja su garancija da ćemo rešiti svaki vaš problem iz oblasti ekološko-sanitarne zaštite na optimalan način.

Foto

ISTREBLJIVAČ Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija Beograd
ISTREBLJIVAČ Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija Beograd
ISTREBLJIVAČ Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija Beograd