Zatvori
ELPOK DOO Elektro servisi Beograd translate.Član 10 godina

ELPOK DOO

Elektro servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota 09:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 68, 70, 74, Ada5

Dodatne Lokacije

Sa ponosom vam predstavljamo Elpok d.o.o.

Od svog osnivanja, Elpok se ističe visokim standardima kvaliteta i širokim asortimanom proizvoda, nudeći rezervne delove renomiranih brendova.

Naša veleprodaja obuhvata širok spektar brendova, a među njima se ističu vodeći proizvođači bele tehnike kao što su SIEMENS, BOSCH, IGNIS, CANDY, GORENJE, EI, OBOD, PHILIPS i TERMORAD. Naša posvećenost pružanju visokokvalitetnih rezervnih delova čini nas prvim izborom za profesionalce u industriji servisiranja i održavanja aparata.

SIEMENS i BOSCH, kao svetski poznati brendovi, predstavljaju srž naše ponude. Nudimo širok asortiman originalnih rezervnih delova za ove brendove, omogućavajući vam da održavate i popravljate aparate uz maksimalnu efikasnost. IGNIS, CANDY i GORENJE, sa svojom inovativnom tehnologijom, takođe su zastupljeni u našem portfoliu kako bismo zadovoljili raznovrsne potrebe naših kupaca.

Nudimo i rezervne delove za brendove EI, OBOD, PHILIPS i TERMORAD, pružajući širok spektar opcija za popravku i održavanje kućnih aparata.

Naša stručna ekipa stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružila podršku u pronalaženju pravih rezervnih delova i rešenja za vaše specifične potrebe.

Elpok d.o.o. se ponosi brzom isporukom, konkurentnim cenama i izuzetnim korisničkim servisom. Bez obzira da li ste vlasnik servisnog centra, trgovac rezervnim delovima ili privatni korisnik, možete se osloniti na nas kao pouzdanog partnera za sve vaše potrebe u vezi sa rezervnim delovima bele tehnike i kućnih aparata.

Foto


Video