COFFE & FOOD FRESH

Fast food Beograd

Adresa: Kneginje Zorke 2, Vračar
Beograd Telefon: 064/573-1194, 011/344-7130
E-mail: ivan.cvejic@yahoo.com

4.5/ 5stars

Fresh coffee & food je  novootvoreni food restoran na Vračaru, u ulici Knjeginje Zorke 2 u Beogradu. Kao što i sam naziv kaze naša misija i akcenat je stavljen na zdravom životu. Počnite jutro uz neki od svežih ceđenih sokova (mikseva) i espreso kafom kod nas u kafe baru ili za poneti. Pored toga preporučujemo da probate neku od sveže pripremljenih obrok salata ili jako kvalitetnih sendviča.

Dakle u ponudi fast food-a Fresh coffee & food imamo:

- Obrok salate
- Sveže ceđenje sokove
- Sendviče (kulen,pečenica, tuna, piletina, šunka, tost sendviče)
- Kafe za poneti

Nikada nije kasno da počnete da vodite računa o svom zdravlju. Preventiva je uvek najbolja odbrana što je i naš cilj da prenesemo na Vas. U ponudi restorana Fresh coffee & food nudimo širok asortiman mikseva svežih obrok salata koje Vam omogućavaju da poboljšate trenutno stanje promenom načina ishrane. Bićete iznenađeni koliko sveže obrok salate iz Fresh coffee & food-a mogu pozitivno uticati na Vas i Vaše telo.

Fresh coffee & food restoran u svojoj ponudi nudi isključivo laganu, zdravu i ukusnu hranu, pripremljenu od svežeg povrća i voća. Obroci, sendviči  i salate sigurno će upotpuniti Vaše uživanje, uz proteinske šejkove i napitke i ceđenje sokove.

Napravi svoj mix! U Fresh coffee & foodu imate mogućnost da sami napraite svoj zdravi mix. Sve sokove cedimo na licu mesta, do poslednje kapi zdravlja!

Uživanje u našim ukusima kafe nije ograničeno prostorom naših lokala. Možete uzeti kafu za poneti i uživati u kvalitetnim ukusima kafe, gde god da se nalazite. U kancelariji, na ulici, u prevozu, na klupi, kod kuće. Fresh cofee & food je svuda sa vama.

Najbitniji akcenat stavljamo i na veleprodaju raznih ukusnih sendviča za restorane i kafe barove u Beogradu. Već sad opslužujemo jako veliki broj kafe barova koji nemaju mogućnost kuhinje u svom lokalu. Za sve potrebne informacije i uslove javite se i izaćećemo u susret svakoj Vašoj želji i potrebi.

Kafa za poneti na Vračaru.

Sveže obrok salate i ceđeni sokovi.

Fresh coffee & food Knjeginje Zorke 2, Vračar, Beograd.