PIZZERIA GEMELLI 1994

Fast food Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 343, Voždovac
Beograd Telefon: 011/398-7076, 065/5527-130

4/ 5stars

Pizzeria Gemelli 1994 nalazi se na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe 343 i pravo je mesto za sve koji žele probaju kvalitetnu hranu neponovljivog ukusa i osete pravo oduševljenje pri prvom zalogaju. Jedan od najbolji restorana brze hrane svoju ponudu je koncipirao tako da zadovolji i najzahtevnije gurmanske ukuse.

Zahvaljujući konstantnom radu na unapređenju kvaliteta naših proizvoda i usluga, kao i pažljivom odabiru namirnica, nudimo Vam veliki izbor pizza, sendviča, palačinki i obrok salata po pristupačnim cenama.

Iz raznovrsne ponude Pizzeria Gemelli 1994 izdvaja:
- Pizze
- Palačinke
- Sendviče
- Salate

Kvalitetom naše hrane nastojimo da svima obezbedimo najbolji obrok, a posebno srednjoškolcima, studentima i zaposlenima, kojima je brza hrana najčešći izbor tokom dana. Pizzeria Gemelli 1994  u svojoj ponudi ima veliki izbor pizza izrađenih od najkvalitetnijih sastojaka, među kojima se posebno istuču: Capriciosa, Margherita, Pečenica, Peperoni, Tuna, Quattro Stagioni, Quattro Formaggi, Gemelli pizza.

Pizzeria Gemelli 1994 nudi Vam veliki izbor slanih i slatkih palačinki. Kod nas možete probati slane palačinke sa kulenom, pečenicom, šunkom, kačkavaljem i pavlakom. Za sve ljubitelje slatkiša, nudimo veliki izbor slatkih palačinki sa nutelom, eurokremom, džemom, plazmom, bananama, višnjama ili orasima.

Iz naše ponude sendviča posebno izdvajamo sendviče sa pršutom, pečenicom, kulenom, kajmakom, kao i planinski sendvič uz dodatak raznih vrsta salata. Takođe, tu su i posni sendviči s tunjevinom, a svi naši sendviči se služe u domaćim somunima.

Takođe za sve ljude koje vode računa o svojoj ishrani u ponudi imamo veliki izbor salata od vitaminske, pileće kao i najkvalitetnije cezar salate.

Kontakt  informacije:

Adresa: Vojvode Stepe 343
Tel: 011/ 398 70 76
Mob: 065/ 55 27 130
Facebook: https://www.facebook.com/PizzeriaGemelli1994/?fref=ts