Zatvori
AMBULANTA ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU TAJNA MM Fizikalna medicina Beograd translate.Član 15 godina

AMBULANTA ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU TAJNA MM

Fizikalna medicina Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Tajna MM" nalazi se na Novom Beogradu u okviru YuBiz centra u Bulevaru Mihajla Pupuna broj 10b.

Više od dve decenije uspešnog rada i veliki broj pacijenata čije smo zdravlje podigli na zadovoljavajući nivo, govore u prilog kvalitetu našeg rada i predanosti svakom pacijentu.
Pri prvom dolasku u našu ambulantu dočekaće Vas naš stručni tim lekara, fizioterapeuta i pomoćnog osoblja koji će se potuditi da pronađu najefikasnije rešenje za probleme sa Vašim zdravljem. Nedoumice, zabrinutost i zebnja nestaće sa Vašeg lica, nakon razgovora i konsultacija sa našim lekarima, koji se uzdaju u fizikalnu terapiju i rehabilitaciju prilikom rešavanja brojnih zdravstvenih problema.

Naša tajna je u individualnom i realnom pristupu, velikom iskustvu i znanju, na koje se oslanjamo pri kontaktu sa svojim pacijentima. Nastojimo da se maksimalno posvetimo Vašem zdravstvenom problemu u cilju što efikasnijeg rešavanja istog. U veoma prijatnom ambijentu naše ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, nalaze se brojne mašine za terapije i opravak pacijenata, koje će uspostaviti harmoniju sa njihovim zdravljem.

Naši stručni terapauti, čine sve da se naši pacijenti osećaju opušteno tokom terapije, a neretko se dešava da i kad ozdrave često svrate do nas i preporuče nas svojim prijateljima. Našu najveću satisfakciju pronalazimo u primeni fizikalne medicine u uspostavljanju i očuvanju Vašeg zdravstvenog stanja. Ističemo da prilikom svog rada ne koristimo zabranjene preparate koji daju brze rezultate ali narušavaju Vaše zdravlje. Prividno rešavanje problema, koji se samim tim produbljuje je nešto što zaobilazimo u širokom luku u našoj ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabiltaciju. Više hiljada sportista sa različitim problemima prošlo je kroz našu ambulantu tokom proteklih 20 godina.

Ponosni smo na činjenicu da smo u većini slučajeva uspeli da u potpunosti uklonimo sve probleme sa njihovim zdravljem i omogućimo im da se uspešno bave sportom. Konstantnim ulaganjem u tehnologiju i edukaciju našeg osoblja, nastojimo da pronađemo najbolji pristup svakom pacijentu i uspostavimo optimalno stanje sa njihovim zdravljem. Izbegavamo radikalne metode poput operacija, koristeći fizikalnu medicinu u svrhu lečenja pacijenata.

Fizikalna terapija i rehabilitacija u službi Vašeg optimalnog zdravlja. Fizikalna medicina u Beogradu.

Ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Tajna MM" Novi Beograd.