Zatvori
ISPRAVISE AMBULANTA ZA REHABILITACIJU Fizikalna medicina Beograd translate.Član 5 godina

ISPRAVISE AMBULANTA ZA REHABILITACIJU

Fizikalna medicina Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Ambulanta za rehabilitaciju „IspraviSe“ nalazi se u Beogradu na Voždovcu, i poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima koji imaju probleme sa krivom kičmom (skolioza, kifoza) i bolovima u leđima (akutnim ili hroničnim).

Velika mana savremenog načina života je dugotrajno sedenje i nedostatak fizičke aktivnosti koji su upravo glavni uzrok za pojavu deformiteta leđa (skolioza, kifoza) kao i za hronične bolove u leđima.  U prijatnom ambijentu naše ordinacije sačekaće vas tim visoko obrazovanih fizioterapeuta koji će naći rešenje za svaki vaš problem, bilo da je to skolioza, kifoza ili bol u leđima. To su stanja nastala kao posledica savremenog  života i zahtevaju sveobuhvatan pristup (masaže, istezanja, korektivne vežbe uz stalni nadzor, kiropraktiku, menjanje svakodnevnih loših navika).

Svaki naš pacijent ima individualni program, koji se sastoji od manuelnih istezanja i korektivnih vežbi koje su prilagođene osobama bilo kog uzrasta. Preventivne preglede smatramo najbitnijim, jer rano primećen deformitet leđa (skolioza, kifoza) rezultira velikom stopom izlečenja.

U ponudi Ambulante IspraviSe je:

- Lečenje deformiteta kičme: skolioza i kifoza kod dece i odraslih
- Lečenje skoliotičnog i kifotičnog držanja kod dece i odraslih
- Lečenje bola u leđima različitih uzroka (dugotrajno sedenje/stajanje, ukočenost, dizanje tereta, lumbago, lumboišijalgija)
- Lečenje bola u vratu
- Obuka pravilnom vežbanju u teretani
- Plan i program vežbi za pravilan rast i razvoje dece.

Osnivač ambulante za rehabilitaciju IspraviSe u Beogradu je viši fizioterapeut, Srdić Marina, koja poseduje dugogodišnje iskustvo iz oblasti rehabilitacije. Pored lečenja skolioze i kifoze, u Beogradu lečimo i skoliotično i kifotično držanje, bol u vratu, bol u leđima  (dugotrajno sedenje, stajanje, lumbago, osećaj ukočenosti)  i izrađujemo plan i program vežbi za pravilan rast i razvoj dece.

Ni jedan drugi deo tela ne utiče toliko na ukupan izgled kao leđa, jer bez snažnih leđa jednostavno nema uspravnog držanja. Zato vežbajte i učinite sve da ih preoblikujete uz našu pomoć. Sa željom da vam omogućimo da se osećate vidno bolje i pravije, ambulanta IspraviSe, svojim iskustvom i znanjem, stoji vam na raspolaganju.

Proverite vaša leđa na vreme i vodite računa o svom telu!

Mi smo vaš siguran oslonac!

Prvi pregled je BESPLATAN!

Kontakt informacije:
Tel: 0638939097
Sajt: www.ispravise.org
E-mail: office@ispravise.org
Adresa: Jove Ilića 87, Voždovac, Beograd

 

 

Tagovi:

skolioza, kifoza, skolioticno drzanje, kifoticno drzanje, lose drzanje, vezbe za ledja, vezbe za kicmu, kriva kicma, kriva ledja, deformitet ledja, deformitet kicme, vezbe za skoliozu, vezbe za kifozu, vezbe za kriva ledja, lecenje skolioze kod dece, lecenje skolioze kod odraslih, lecenje kifoze kod odraslih, lecenje kifoze kod dece, neoperativno lecenje deformiteta ledja, neoperativno lecenje skolioze, neoperativno lecenje kifoze, korektivne vezbe za ledja, vezbe za vrat, vezbe za ledja, lecenje bola u vratu, lecenje bola u ledjima, losa postura, ispravise, vezbaj, lose sedenje, bol u ledjima, bol u vratu, scoliosis, kiphosis, pravilno vezbanje ledja, prava ledja, deca u razvoju, skolioza kicme, kifoza kicme, skolioza vezbe, kifoza vezbe, lecenje bola u vratu, lecenje bola u ledjima, Skolioza kod odraslih, , Skolioza bolovi, Skolioza slike, Ispravljanje kicme kod dece, Skolioza operacija, Skolioza kicme, Sta je skolioza, Kako se leci skolioza, Vezbe za desnu skoliozu, Skolioza posledice, Kako ispraviti kifozu, Kifoza kod dece, Isptavljanje kifoze, Vezbe za kifozu u teretani, Kifoza lecenje, Vezbe za ispravljanje kifoze, Vezbe za ispravljanje skolioze, Vezbe za lordozu, Deformoteti kicme kod dece, Ispravljanje kicme kod odraslih, Prevencija deformiteta kicme, Simptomi skolioze, Znaci skolioze, Klinicka slika skolioze, Znaci kifoze, Simptomi kifoze, Dijagnoza skolioze, Dijagnoza kifoze, Test pretklona, Sta je kifoza, Dugotrajno sedenje, Nepravilno sedenje, Istezanje ledja, Funkcionalna skolioza, Strukturalna skolioza, Skolioticno drzanje, Kifoticno drzanje, Misici ledja, Misici oko kicme, Korektivne vezbe, Prevencija skolioze, Prevencija kifoze.

Foto