FOTO TAJNA

Fotografske radnje Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 33, Novi Beograd
Beograd Telefon: 064/2537-607, 011/397-1147

4.5/ 5stars

Fotograf za vencanja Beograd

Naš foto studio TAJNA možete pronaći na našoj novoj prelepoj lokaciji blizu Sava Centra, na Novom Beogradu. Naša adresa je Bulevar Zorana Đinđića 33, a naša misija je da svojim klijentima ponudimo najkvalitetnije usluge foto produkcije, osobito kada je reč o venčanjima i drugim svečanostima. Zahvaljujući godinama usepešnog rada i najsavremenijim metodama i materijalima u stanju smo da svojim klijentima pružimo profesionalne usluge kojima će sigurno biti prezadovoljni. Naše glavne odlike su vrhunska oprema, neiscrpno strpljenje i otro oko, a sve to Vam garantuje da će Vaši najlepši trenuci biti ovekovečeni na najbolji mogući način.

Za uspešan brak, potrebno je da se zaljubite više puta , uvek u istu osobu...

Mi pristupamo svakom novom snimanju bilo koje svečanosti kao početku jedne nove i jedinstvene priče koju će nam preneti naši klijenti koje ćemo upoznati tokom rada na njihovim događajima. Cilj našeg fotografa nije samo da fotografiše, već i da čitavoj priči udahne upravo onakav karakter i duh kakav žele naši klijenti. Nudimo veliki izbor paketa usluga po povoljnim cenama, ali naravno da smo uvek spremni da saslušamo i Vaše želje i prilagodimo im se u potpunosti.

A da ne bismo bili jaki samo na rečima, molimo Vas da pogledate i sami neke od naših  foto radovafoto priča,i video snimaka.

Kontakt informacije: 

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 33
Mobilni: 063 269 299
Telefon: 011 3971 147
Email: info@fototajna.com
Web: www.fototajna.com

WEDDING SHOWREEL 2017