Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Fotokopirnice Beograd

Vrlo često Vam zatrebaju skripte sa predavanja koja ste propustili? Ponekad Vam je potrebna i knjiga za ispit koju ima samo par osoba, a u prodaji je nema godinama?! Rešenje je u fotokopiranju. Ovde se nalaze fotokopirnice u Beogradu, kontaktirajte ih, saznajte cene, i gde su najveći popusti za količinu.

Kopirnica ARENA  (COPY & PRINT)Arsenija Čarnojevića 68, lokal 1, Novi Beogradkod Beogradske arene, ugao Španskih boraca i autoputaRadno vreme: 08 do 22h, subotom: 10 do 17hTelefon: 011/311-2795, 063/375-154, e-mail: arena.kopi@gmail.com Kopirnica...
Copy centar Kup nalazi se u Beogradu na dve lokacije. U ulici Cara Nikolaja II 46, na Vračaru, preko puta NU Božidar Adžija, kao i u Ruzveltovoj 14 Vukovog spomenika, preko puta AMSS. Usluge:- lasersko 2D i 3D graviranje u kristalu, štampa majica, šolja, kačketa, silikonske...
ZIMSKA AKCIJA IZRADE DIPLOMSKIH I DRUGIH RADOVA!!! Crno-bela kopija – 1,5 dinarKolor kopija – 9 dinaraTVRDI POVEZ – SAMO 550 DINARA → GOTOV ZA 65 MINUTANAJPOVOLJNIJI I NAJBRŽI U BEOGRADU. Kopirnica servis Dragan Servis Dragan   Već 20 godina pružamo sve...

FAQ

Treba li da fotokopiram sva lična dokumenta kada treba da prođem kroz neku zakonsku proceduru?

To je obično naglašeno u spisku potrebne dokumentacije za dotični proces, ali ako niste sigurni možete uvek uraditi fotokopije osobito ličnih dokumenata koje ćete odneti sa originalima na uvid.

Mogu li da isfotokopiram nepopunjen obrazac ili ugovor i da ga koristim kao važeći?

Ukoliko je obrazac ili ugovor izrađen tako da je dozvoljeno njegovo preuzimanje i štampanje ili umnožavanje, onda možete koristiti fotokopije.

Da li mogu da fotokopiram čitav udžbenik?

Većina autora udžbenika ne dozvoljavaju umnožavanje njihovog dela u velikim količinama.

Da li je protivzakonito fotokopirati čitavu knjigu?

Fotokopiranje čitave knjige smatra se delom piraterije osim ako je u pitanju izdanje čiji primerci su rasprodati najmanje dve godine. Biblioteke obično dozvoljavaju fotokopiranje do 10% čitave knjige  u njihovoj ponudi ili jedno čitavo poglavlje knjige, ne računajući sve povezane reference i fusnote.

Ako mi je potrebna očitana lična karta, da li mogu umesto toga priložiti fotokopiju?

Ukoliko posedujete ličnu kartu sa čipom a procedura koja vam je potrebna nalaže da priložite očitanu ličnu kartu, u najvećem broju slučajeva fotokopija ne može zameniti očitanu ličnu kartu. Ukoliko vam je potrebna fotokopija, uputstva za dokumentaciju to treba i da naglase tim rečima.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere