Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
COPY CENTAR INDEX

COPY CENTAR INDEX

Fotokopirnice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Tokom dugogodišnjeg rada bili smo u prilici da fotokopiramo i koričimo ogroman broj strana teksta (crno-belo i u boji), štampamo sve vrste reklamnog materijala (flajere, vizit karte, kataloge, brošure, plakate, pozivnice, ID kartice, banere, bilborde, diplomske radove...), dizajniramo, brendiramo i montiramo izloge i enterijere ugostiteljskih i trgovinskih radnji, izradimo veliki broj svih vrsta pečata i ključeva, graviramo po želji klijenata...

COPY CENTAR INDEX prati sve savremene trendove u oblastima fotokopiranja, štampe i dizajna. Opremljeni smo sa savremenim i kvalitetnim mašinama. Za usluge štampe koristimo digitalnu, solventnu i ofset mašinu.

Ukoliko ste se odlučili za nas, budite sigurni da ste odabrali pouzdano mesto. Svaki Vaš zahtev će biti realizovan na profesionalan način i u najkraćem mogućem roku.

Naše usluge:

* fotokopiranje
* skeniranje
* koričenje
* plastifikacija
* digitalna štampa
* veliki formati
* reklamni materijal
* usluge dizajna
* graviranje pločica
* izrada pečata
Zahvaljujući najmodernijim mašinama i dugogodišnjem iskustvu naših zaposlenih, u mogućnosti smo da Vam u najkraćem roku izradimo pečat po Vašoj želji. Na jednom mestu nudimo Vam izradu svih vrsta pečata okruglog ili četvrtastog oblika:
- drveni
- automatski
- džepni
- sa datumom
Naši pečati izrađuju se od najkvalitetnijih guma i automata koji mogu biti raznih dimenzija i oblika. Dizajn pečata izrađuje naš stručni tim, a postoji i mogućnost izrade pečata po Vašem dizajnu i želji. Zahvaljujući preciznim mašinama moguće je narezivanje pečata sa velikim brojem detalja. Nastojimo da pratimo savremene trendove u sferi izrade pečata.

* narezivanje ključeva
* izrada svetlećih reklama i banera
* montaža reklama

Foto