BOBAN FRIZERSKI SALON

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Starca Vujadina 11, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/3808-869, 063/311-565
Sajt: www.bobanfrizer.com

4/ 5stars

Smešten na granici opština Vračar i Zvezdara, na samoj liniji koja deli Crveni Krst i Đeram, frizerski salon Boban trudi da se još uvek sačuva autentični duh starog Beograda koga je sve manje.
Pore pripadnika jačeg pola, među kojima su mnoge stalne mušterije i po nekoliko godina, sada su dobrodošle i sve dame koji žel vrhunski tretman za svoju kosu.

Kod Bobana dok rutinski šiša, brije, frizira i štucuje bradu raznolikim stalnim mušterijama, među kojima ima i političara, biznismena, gastarbajtera, sportista, novinara, umetnika, doktora, advokata, razgovara se o uvek aktuelnim temam: fudbalu, krizi, politici, ženama (nikada svojim), pijaci i ostalim najvažnijim stvarima na svetu. Iako postoje suprostavljena mišljenja, svađe nema nikad.

Uz višegodišnje iskustvo, kvalitetnu uslugu i povoljne cene, glavna karakteristika našeg salona je opuštena, prisna i šaljiva atmosfera, u kojoj sređivanje kose ili brade postaje pravo uživanje. U našem radu koristimo najkvalitetniju italijansku kozmetiku Alfaparf koja postiže maksimalne rezultate.

Boban frizerski salon nudi Vam sledeće usluge:
- klasično i moderno šišanje za muškarce i žene
- brijanja brade i glave
- štucovanja brade
- pranje kose i feniranje
- uslužno farbanje za žene
- mini val
- tretmani sa ampulama
- stilizovanje frizura po želji

Modera muškarac svojoj kosi danas pridaje mnogo više pažnje nego ranije, a muške frizure su postale bitne i raznovrsne kao i ženske. Naš cilj je da Vaša kosa bude lepa, mirisna i sjajna, jer atraktivna frizura i negovana kosa učiniće Vaš izgled lepšim i privlačnijim. Bez obzira da li se radi o pedantnoj, klasičnoj frizuri ili ultramodernoj, stilizovanoj muškoj frizurim u frizerskom salonu Boban očekuje Vas prvoklasna usluga.

Pored muškog šišanja, u prijatnom ambijentu našeg salona svim pripadnicama lepšeg pola nudimo maštovite i inventivne frizure. U zavisnosti od toga kakvu promenu želite, naš tim frizera sa višegodišnjim iskustvom predložiće Vam frizuru koja će u potpunosti biti u skladu sa oblikom Vašeg lica, kvalitetom i dužinom kose. Svim danima koje imaju problema sa suvom i oštećenom kosom preporučujemo tretmane sa ampulama koji će učiniti da Vaša kosa ponovo zablista punim sjajem.

Posetite frizerski salon Boban i uverite se u kvalitet usluge, jer kod nas je sve staro i provereno. Za sve penzionere spremili smo poseban popust!

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 9-20h
- subota:9-15h

Boban frizerski salon, Starca Vujadina 11, preko puta Đeram pijace, Beograd