Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FRIZERSKI SALON RAJA

FRIZERSKI SALON RAJA

Frizerski saloni Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Trolejbus: 28, 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Ženski frizer Svečane frizure

Ženski frizerski salon "Raja" nalazi se u centru Zemuna, u neposrednoj blizini pozorišta "Madlenijanum". Salon je započeo sa radom 1950. godine. Nekoliko generacija zemunskih porodica ukazuje poverenje salonu, uz naše veliko poštovanje. Trudimo se da vernost naših mušterija svakodnevno zaslužimo svojom stručnošću, stalnim usavršavanjem i prijatnom atmosferom.

Svih ovih godina, bavimo se kosom naših klijenata, stalno prateći modne trendove i najnovija tehnološka dostignuća, a sve sa ciljem da kosa bude zdrava, negovana najboljim preparatima, te da odabrane frizure istaknu svu vašu lepotu. Radimo bojama i preparatima visokog kvaliteta jednog od najboljih proizvođača, firme "Revlon" koje koriste vodeći saloni kod nas i u svetu.

Osim uobičajenih usluga šišanja, farbanja, feniranja, pramenova, ombre farbanja,... nudimo Vam specijalne tretmane za negu i regenaraciju kose i kože glave, proizvodima firme "Revlon Professional", "Olaplex", liniju "Orofluido" u čiji kvalitet su se uverile žene širom sveta. Prizvode se u Barseloni, kao preparati s jedinstvenim kvalitetom za celokupno Evropsko tržište, uključujući i naše.

Pristupačnim cenama u odnosu na kvalitet želimo da omogućimo da što više dama može da koristi naše usluge.

Dođite kod nas i mi ćemo se pobrinuti da Vaša kosa bude zdrava, dobro ošišana, a Vi zadovoljni izgledom svoje kose i frizure.

Foto

FRIZERSKI SALON RAJA Frizerski saloni Beograd
FRIZERSKI SALON RAJA Frizerski saloni Beograd
FRIZERSKI SALON RAJA Frizerski saloni Beograd

Vrste plaćanja

Kartice