Zatvori
FRIZERSKI SALON S Frizerski saloni Beograd translate.Član 5 godina

FRIZERSKI SALON S

Frizerski saloni Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 19:00
Utorak 10:00 - 19:00
Sreda 10:00 - 19:00
Četvrtak 10:00 - 19:00
Petak 10:00 - 19:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Dobrodošli u frizerski salon S, vašu oazu lepote i stila, gde godine iskustva susreću strast prema friziranju. Sa ponosom ističemo naše višegodišnje iskustvo u radu, kao i korišćenje premium REVLON preparata kako bismo vam pružili najbolje frizerske usluge.

Naša ponuda uključuje:

Šišanje: Bez obzira da li želite osvežiti svoj izgled ili se prepustiti potpunom stvaranju frizure, naši frizeri su tu da ispune vaše želje. Sa pažljivim pristupom i stručnošću, stvorićemo frizuru koja odražava vašu ličnost.

Farbanje: Želite osvežiti boju kose, sakriti sede vlasi ili eksperimentisati sa potpuno novim nijansama? Naša ekipa stručnjaka koristi REVLON preparate kako bismo postigli savršen rezultat, sa bogatim, postojanim bojama i minimalnim oštećenjem kose.

Svečane frizure: Posebna prilika zahteva posebnu frizuru. Bez obzira na to da li se pripremate za proslavu, večeru ili glamurozni događaj, mi stvaramo svečane frizure koje će privući poglede i doprineti vašem samopouzdanju.

Svadbene frizure: Vaš najvažniji dan zaslužuje frizuru koja će ostaviti bez daha. Naši frizeri su vešti u kreiranju bajkovitih svadbenih frizura koje će doprineti vašem izgledu i stvoriti neprocenjive uspomene.

Mini val: Maštate o lepršavim i romantičnim izgledom sa talasima u kosi? Mini val je savršen izbor, i mi smo tu da ga postignemo na najprofesionalniji način.

U frizerskom salonu S, svaki klijent je poseban, i trudimo se da ostvarimo vaše frizerske snove. Naša ekipa vam pruža pažnju, kreativnost i stručnost kako biste ostvarili izgled koji ste oduvek želeli.

Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali svoj termin i prepustili se vrhunskom iskustvu u frizerskom salonu. Vaša lepota je naš prioritet, i mi se radujemo što ćemo vam pomoći da zablistate!

Foto