Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
WELCOME SUN

WELCOME SUN

Frizerski saloni Beograd

Korisne informacije


Salon lepote Welcome Sun nalazi se u Glavnoj 31, na Zemunu u Beogradu. Sa svojim radom naš salon za negu Vaše lepote započeo je pre mnogo godina i do danas stvorio prepoznatljivo ime u domenu svog rada.

Pripadnicama lepšeg pola želeli smo pre svega da omogućimo da malo vremena posvete sebi i svom izgledu u veoma prijatnom ambijentu salona lepote čiji je cilj da Vašu lepotu dovede do savršenstva.

Naše profesionalno osoblje čine frizeri i kozmetičari sa dugogodišnjim iskustvom, koji Vam stavljaju na raspolaganje široku paletu svojih usluga.

 FRIZERSKE USLUGE

U našem salonu možete dobiti:

- moderna šišanja
- svečane frizure
- pramenove
- feniranje
- keratin
- botox

Naš profesionalni frizer izrađuje po Vašoj želji klasične i moderne frizure, koristeći vrhunske preparate za negu kose. Budući da je lepo oblikovana i negovana kosa, preduslov postojane i atraktivne frizure, težimo ka tome da podarimo Vašem izgledu nov modni detalj, u vidu Vaše nove frizure za kojom će se svi okretati.

MASAŽE

- relax masaže
- anticelulit masaže

Svima koji žele potpunu relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora, kao i podizanje opšteg zdravstvenog stanja organizma, preporučujemo da isprobaju predivan osećaj relax masaže. To je blaga i prijatna ručna masaža celog tela ili pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica) koja dovodi do potpunog opuštanja svakog mišića u organizmu.

Jedna od najzastupljenijih vrsta masaža je anticelulit masaža koja predstavlja najbolji način da uklonite celulit. Ona je umerena, dozirana i specijalno prilagođena određenom vrstom pokreta i pritisaka. Najbolji rezultati se postižu serijom tretmana, korigovanom ishranom i fizičkom aktivnošću.

SOLARIJUM

Ukoliko želite da tokom cele godine imate preplanulu boju kože, studio lepote Welcome Sun nudi Vam usluge solarijuma sa najkvalitetnijim čokoladnim lampama. Ergoline solarijum koji koristimo je najveći proizvođač profesionalnih solarijuma na svetu. U solarijumu se možete pripremati za najlepši period godine – godišnji odmor. Prilikom jakog sunčevog zračenja, zaštitite svoju kožu od neželjenih efekata – crvenila i opekotina.Ova priprema je vrlo važna. Svakom tipu kože potrebno je određeno vreme, za stvaranje sopstvene zaštite od nekontrolisanog i često prekomernog dejstva sunčevih zraka. Sa nekoliko poseta solarijumu stvorićete idealnu podlogu kože za bezbrižno izlaganje suncu.

KOLARIJUM             

Osnovne karakteristike ovog proizvoda su da:

- ubrzava zarastanje rana,
- eliminiše ožiljke, fleke i ispucale kapilare
- redukuje strije i
- redukuje celulit
- obnavlja vezivna tkiva
- podstiče cirkulaciju
- potpomaže sagorevanje masti
- koriguje slabe i oštećene nokte
- usporava opadanje kose i daje masu tankim vlastima
- koža dobija na tonusu
- za kožu koja se izlaže sunčanju

Da li znate šta je kolarijum? Ne, nije u pitanju solarijum, sa štetnim UV zracima koji ubrzavaju starenje kože. Lampe u kolarijumskoj kabini emituju infracrvenu svetlost koja podstiče stvaranje kolagena. Blagotvorno deluje i na zglobove, limfni sistem, odstranjuje suvišnu vodu iz organizma, celulit i masne naslage. Regeneriše tkiva, ublažava napetost u mišićima, ubrzava detoksikaciju. Ako se redovno koristi, podmlađuje lice i telo.

Motivisani željom da Vam u okviru našeg salona ponudimo nešto novo i drugačije od ostalih, obogatili smo našu paletu revolucionarnim proizvodom u oblasti svetlosne terapije. Ukoliko želite da vratite mladost Vašoj koži preporučujemo tretman najsavremenijim aparatom KOLARIJUM koji je sertifikovan od strane EU kao potpuno prirodan anti-age proizvod. Upotrebom KOLARIJUMA podstiče se brzo zatezanje i revitalizacija kože lica i tela (eliminiše sitne bore oko usana i očiju).

Kontakt informacije:

Adresa: Glavna 31
Mobilni: 064/ 134 18 09
Facebook: https://www.facebook.com/Welcome-Sun-167432726675259/?fref=ts

 

Foto

WELCOME SUN Frizerski saloni Beograd
WELCOME SUN Frizerski saloni Beograd
WELCOME SUN Frizerski saloni Beograd