Zatvori
STR PORTAL GIPS Gips i gipsani radovi Beograd translate.Član 10 godina

STR PORTAL GIPS

Gips i gipsani radovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 17:00
Utorak 10:00 - 17:00
Sreda 10:00 - 17:00
Četvrtak 10:00 - 17:00
Petak 10:00 - 17:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25P, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Izlazak na teren

Portal Gips je privatna firma sa dugom istorijom profesionalnog bavljenja proizvodnjom gipsanih elemenata, prodajom, idejnim projektovanjem, kao i ugradnjom dekorativnih elemenata od gipsa za unutrašnju i spoljnu primenu, spuštenih plafona i enterijera.

Postoji od 1989. Godine, a od 2000. godine smo u Beogradu, u ulici Maksima Gorkog 39.

Našu firmu cini tim od desetak strucnjaka koji su tu uvek za vas da vas savetuju i upute na nove trendove u dekoraciji enterijera, a i da ucine vašu maštu stvarnom.

Naš asortiman proizvoda se svakodnevno proširuje, i to originalnim rešenjima tako da postoji manja mogucnost da vas unutrašnji izgled životnog ili poslovnog prostora bude šablonski.

USLUGE
     
Portal gips je firma koja svoje usluge profiliše i unapređuje uporedo sa tokom svetskih trendova, a to podrazumeva kontinuirano dopunjavanje novijih oblika i materijala u našoj ponudi, ime se dijapazon usluga i mogućnosti izrade, pa i ugradnje gipsanih elemenata povećava.

Radimo spuštene plafone najkomplikovanijih oblika , bar- šankove, pultove, prolaze, portale , lukove. U zavisnosti od želje klijenta, prilikom renoviranja prostora, možemo manje ili više da promenimo osnovni izgled enterijera što u drugom sluaju podrazumeva rušenje i izbijanje postojećih zidova.

Vršimo i ugradnju knaufa (gipsanih ploča), kojim se mogu sakriti vodovodne, kanalizacione, grejne i ventilacione cevi.

Gipsani ukrasi su sami po sebi estetski deo vašeg životnog ili poslovnog prostora, međutim ono što donosi veću draž večernjem izgledu istog je rasveta, koju takođe ugrađujemo.

Ono što ste imali prilike da vidite u našoj foto galeriji, su detalji kao što su maske za garnišu, kamine, police, portale, niše, postamenate, ostavice. Ovi navedeni primerci su gotovo neizbežan deo jednog enterijera na čijim se zidnim površinama nalaze gipsani elementi ( ornamentalne i prateće lajsne itd.)

Ugrađujemo ugaone i prateće lajsne, rozete i medaljone, okrugle i ravne stubove, konzole i druge aplikacije.

Ukrašavamo plafone i zidove, uramljujemo vrata, prozore i ogledala.
Preko 200 vrsta ugaonih profila lajsni daje veliku mogućnost obrade ivica, plafona i spuštenih plafona.

Sve ravne lajsne (bez ornamentike) mogu se izrađivati u kružnom i lučnom obliku prema potrebama prostora. Kružni plafoni, prolazi i lukovi mogu se ukrasiti bez problema.

Maksima Gorkog 39, Beograd
Radnja:      011/2433-999
Goran:      064/111-3087
Sanja:      064/145-5837

www.portalgips.com
portalgips@hotmail.com

Foto


Vrste plaćanja

Čekovi