GRAPHICROOM

Grafička produkcija, dizajn Beograd

Adresa: Tošin bunar 41, Zemun
Beograd Telefon: 069/2549-793, 069/1144-135
E-mail: graphicroom@ymail.com
Sajt: www.graphicroom.rs

4.5/ 5stars

Širokim spektrom usluga koje pružamo u mogućnosti smo da zadovoljimo sve korporativne potrebe jednog preduzeća. Na današnjem tržištu, gde vlada oštra konkurencija, jedno preduzeće mora da uspe u pokušaju da skrene pažnju na sebe.

Grupe usluga koje pružamo: priprema za štampani materijal, osmišljavanje korporativnog indetiteta, bilbord kampanje, štampa velikih I malih formata na pvc folijama, papirima, ceradama, digitalna i ofset štampa, kater štampa, tampon štampa, izrada namenskog namestaja, kanaba, taburea, fotelja……

Preduzetnicima u mogućnosti smo da pružimo niz usluga počev od osmišljavanja kompletnog identiteta firme (počev od logotipa) do pripreme za promotivne i sajamske aktivnosti uz veliki izbor reklamnih displej sistema.

Za većinu projekata koristimo sopstvene resurse, a dugo godina razvijana poslovna saradnja sa spoljnim saradnicima doprinosi sigurnoj uspešnosti tekućeg projekta .

KONTAKT
069/254-97-93, 069/11-44-135, 011/26-17-712

FACEBOOK

************************************

TABURE
Sastav:
Kartonska hilzna ima izdržljivost od 7 tona namotanog papira, obložena sunđerom, štampanom eko kožom.
Dimenzije:
33cm | 45cm | 60cm

KOCKA
Sastav:
drvo, obložena sunđerom i štampanom eko kožom sa motivima koje vi izaberete….
Dimenzije:
35x42cm | 43x48cm

KANABA
Sastav:
drvo, obložena sunđerom i štampanom eko kožom sa vašim željenim motivom
Dimenzije
107x77x45(h) cm | 50x120x45(h) cm


LEYZY BEG
Sastav:
štampana eko koža sa kombinacijom jednobojne eko kože, punjena kuglicama od stiropora
Dimenzije:
72cm | 100cm | 114cm

FOTELJA
Sastav:
Drvo, sundjer eko koza

GRAPHICROOM
Štampa
     - Digitalna štampa
     - Sito štampa
     - Tampon štampa
     - Reklamne kese
     - Reklamni tekstil
     - Reklamni baneri
Dizajn

DIGITALNA ŠTAMPA VELIKIH I MALIH FORMATA
Velike formate štampamo na ploteru 134cm širine. Solventna ploter štampa je izuzetno otporna na spoljne vremenske uslove (neki materijali imaju otpornost na spoljne uslove i do 10 godina). Štampa se na velikom izboru materijala koji je u rolnama širine od 910 mm pa do 1370 mm. Da bi smo postigli što dugotrajniji otisak koristimo isključivo visokokvalitetne materijale i  boje.

Materijali koje koristimo u štampi su: sjanje i mat PVC folije/nalepnice za brendiranje izloga, reklama, zidova , vozila; banner i mesh ceradna platna; papiri za bilborde i postere; slikarsko platno; poly satin za reklamne displej sisteme...

Pored toga u mogućnosti smo da ponudimo široku lepezu reklamnih sistema: roll up-ovi (klasični podni širine 85 cm), X-banere različitih dimenzija, L-banere različitih dimenzija, W-banere, promo i info pultovi, pokretni bilbordi, kao i unikatna rešenja za brendiranje sajamskih i promotivnih štandova ...

Veliki izbor ORACAL sjajnih, mat i reflektujućih folija za sečenje na kateru, kao i FLEKS i FLOK folije za termotransfer na tekstilne proizvode (pamuk, poliestar, akril) sa mogućnošću pranja do 90C u mašinama.

KATERSKO ISECANJE PVC FOLIJE
Mogućnost da ponudimo isecanje stamapane folije iz rolne, digitalne štampe, u različitim oblicima.Na taj način mozemo da izađemo u susret svim Vašim željama kod brendiranja lokala, zidne grafike, urđenja sajamskih štandova, unutrašnjih i spoljašnjih enetrijera, auto grafike.