Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
EXPONT

EXPONT

Grejanje Beograd

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

EXpont d.o.o. je preduzeće iz Beograda sa sedištem u ulici Bulevar kralja Aleksandra 654, specijalizovano za promet opreme za grejanje i vodovod, osnovano 1992. godine. Nalazimo se u prostoru od 2300m². U sastavu preduzeća EXpont su veleprodaja Beograd, Kruševac i Niš, dok se maloprodajni saloni nalaze u Nišu, Kruševcu, Batajnici i Beogradu na više lokacija. 

Veleprodaja grejanja i vodovoda EXpont 

EXpont preko svoje veleprodajne mreže snabdeva trgovine, distributere i više od 700 termo instalaterskih i vodovodnih firmi, od velikih sistema pa sve do kućnih instalacija za grejanje i vodovod. Roba se isporučuje uz validan atest i garanciju.

Maloprodaja grejanja i vodovoda EXpont 

Kupcima opreme savetujemo da posebno obrate pažnju na popularne cene i popust od 5%, koji dajemo za kupovinu preko 20.000,00 dinara. Pored popusta od 5% obezbeđen je prevoz za celu Srbiju.

Detaljnije se možete raspitati kod naših prodavaca.

EXpont i Instalateri 

Izvođači termo-tehničkih i vodovodnih instalacija, uz koje se preduzeće Expont razvilo i napredovalo na srpskom tržištu su prioritet. Za svoje saradnike i partnere naše preduzeće je uvek spremno da u najkraćem roku, uz dobre cene kao i posebne popuste dopremi opremu za vodovod i grejanje na objekat odnosno gradilište.

EXpont uvoznik i proizvodjač termo tehničke opreme.

Privredno društvo EXpont je ekskluzivni zastupnik preduzeća Mip industrijske Armature iz Ćuprije. Kao ekskluzivni zastupnik Mip-a jedinog srpskog proizvođača armature od sivog liva, nudi program prirubničke armature za podstanice. pored proizvodnog programa koji obuhvata odbojne klapne, hvatače nečistoće, kondenz lonce, usisne korpe.

Auraton, Bosch, Ecospar, Ferroli, Vaillant, Heimeier, Milan Blagojević, Reventon, Aklimat, Herz, Fondital, Burnit, Tiemme, Cher Bros, Sondex, Magnohrom, Fragmat, Rothenberger i Wilo su svetski poznate marke koje poverenje imaju u Expont pa smo za neke od nabrojenih firmi jedini predstavnici i zastupnici u Srbiji.

 Ekskluzivni smo zastupnici ili distributeri za:

- Kotlovi na čvrsto gorivo, kotlovi i peci na pelet, gas, električnu energiju poznatih proizvođača: Solid Therm, Bosch, Viadrus, Termomont Šimanovci, Ekopan Plus, Elektro Therm, Ariston,  Vaillaint, Sime...
- Radijatori aluminijumski, liveni i panelni ALUKAL, Global, Elma, Starpan, i sušača peškira Start Oval su u širokoj lepezi naše ponude.
- Pored pumpi Expont nudi i kompletan asortiman bakarnog, čeličnog, pocinkovanog i radijatorskog fitinga renomiranih proizvodjača: Heimeier, Herz, Tiemme, Caleffi, Giacomini ...

PERA LOŽAČ ZAISTA KUPUJE KOD NAS

 

 

 

Foto

EXPONT Grejanje Beograd
EXPONT Grejanje Beograd
EXPONT Grejanje Beograd