Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
WILO BEOGRAD D.O.O.

WILO BEOGRAD D.O.O.

Grejanje Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:30 - 16:30
Utorak 08:30 - 16:30
Sreda 08:30 - 16:30
Četvrtak 08:30 - 16:30
Petak 08:30 - 16:30
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

WILO Beograd d.o.o. je ćerka firma WILO SE i jedina je ovlašćena da na teritoriji Srbije i Crne Gore uvozi pumpe, pumpne sisteme, rezervne delove i ostale proizvode kompanije WILO SE. Više od petnaest godina je prisutna na našem tržištu i tokom tog perioda našeg poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata, jer isključivo nudimo proizvode WILO SE, koji se odlikuju vrhunskim nemačkim kvalitetom.

U okviru WILO Beograd d.o.o. pored direkcije u Beogradu, posluju i kancelarije u Novom Sadu, Nišu. Kompanija zapošljava 14 zaposlenih, od toga 6 inženjera koji su zaduženi za prodaju, pružanje tehničkih i servisnih usluga. Zaposleni poseduju veliko domaće i internacionalno iskustvo u nabavci i isporukama pumpi, servisiranju istih, kao i pružanju tehničkih usluga pri selekciji, ugradnji i eksploataciji naših proizvoda. Kvalitetna struktura, iskustvo, ali i obrazovanje zaposlenog kadra garancija je pružanja vrhunskih usluga u oblasti pumpne tehnike. Za krajnje kupce je svakako značajna činjenica da je obezbeđena mreža ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore, kao i magacin sa velikim lagerom proizvoda i rezervnih delova koji omogućava kratke rokove isporuke i bilo kakvih servisnih intervencija.

U skladu sa poslovnim standardima i etikom definisanom WILO SE, od svih zaposlenih WILO Beograd d.o.o. može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, kao i razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte. Takođe, na raspolaganju je veliki izbor kataloškog materijala u štampanoj i elektronskoj formi, kao i softver za izbor pumpi namenjen kao tehnička podrška od projektovanja do ugradnje i eksploatacije WILO opreme.

Tu smo za sva vaša pitanja!

Ukoliko imate neko tehničko pitanje ili nejasnoće, ili ako želite da pošaljete upit za ponudu - slobodno nas kontaktirajte i naš tim inženjera će u veoma kratkom roku odgovoriti na vaš upit.

o Wilo SE Dortmund

WILO SE Dortmund jedan je od najvećih proizvođača pumpi za grejanje, hlađenje, klimatizaciju, vodosnabdevanje i odvođenje otpadne vode i sinonim je nemačke tradicije, kvaliteta i pouzdanosti.

Kompanija WILO SE Dortmund ima tradiciju dužu od 145 godina. Obzirom na ovo ogromno iskustvo, sticano tokom godina postojanja, WILO je jedan od lidera i diktira trendove razvoja pumpi i pumpne tehnike u svetu. Koncern koji sada ima više od 7500 zaposlenih na svim kontinentima i prodaju u vrednosti od blizu milijardu i po evra je svoj put u industriji pumpi započeo pre više od 145 godina patentom i proizvodnjom prve cirkulacione pumpe za grejanje. Od tog prvog patenta do danas WILO, još uvek u vlasništvu porodice osnivača, nije prestao da bude lider inovativnosti i kvaliteta kroz razvojne projekte eksperata iz Dortmunda.

Proizvodni program firme WILO SE obuhvata nekoliko hiljada tipova pumpi, koje se mogu svrstati u sledeće osnovne kategorije. 

Pumpe i sistemi za grejanje, hlađenje i klimatizaciju
Pumpe i sistemi za vodosnabdevanje
Pumpe i sistemi za transport otpadnih voda
Navedeni proizvodni program obuhvata sledeće prodajne segmente:
Porodične kuće i manji stambeni objekti
Komercijalni poslovni i stambeni objekti
Komunalni sistemi daljinskog grejanja i hlađenja
Komunalni sistemi za vodosnabdevanje
Komunalni sistemi za transport i tretman otpadnih voda
Industrijski sistemi i instalacije

Foto

Video