Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SMILEY FAST FOOD

SMILEY FAST FOOD

Gril, roštilj Beograd

Korisne informacije


Smiley gril nalazi se u ulici Maksima Gorkog 97, na Lekinom Brdu i predstavlja pravu adresu za sve gurmane koji žele da probaju vrhunske specijalitete sa roštilja u lepinji ili na kilogram, najukusnije sendviče, raznovrsne slane kao i najslađe palačinke.

Roštilj

Kod možete probati onu pravu pljeskavicu, najbolje ćevape, kobasice, pileće belo meso i druge vrhunske specijalitete sa roštilja koji će Vas vratiti u detinjstvo. Zahvaljujući najkvalitetnijem mesu i začinima, kao i tradicionalnom načinu pripreme, naši specijaliteti sa roštilja će Vas osvojiti već pri prvom zalogaju.

Iz naše bogate ponude roštilja posebno izdvajamo:

- Pljeskavice
- Pjačane pljeskavice
- Leskovačka pljeskavica
- Gurmanske pljeskavice
- Ćevapi
- Kobasice
- Wurst kobasice
- Pileće belo meso (pileći file – obični i punjeni, pileći batak, rolovano belo meso, pileće belo u susamu)
- Bečka šnicla
- Hot dog

Roštilj na kilo

Ukoliko organizujete neku proslavu u krugu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika, kod nas možete poručiti originalni roštilj na kilo u različitim kombinacijama: ćevapi, pileći batak, pileći file, gurmanske i obične pljeskavice.

Sendviči

Iz naše ponude sendviča posebno izdvajamo sendvič sa šunkom, pečenicom ili kulenom, uz dodatak raznih vrsta salata. Takođe, Vi možete napraviti svoju omiljenu kombinaciju od velikog broja sastojaka koje Vam nudimo. Svi naši sendviči se služe u domaćim, ručno pravljenim lepinjama.

Palačinke

Fast food Smiley nudi Vam veliki izbor slanih i slatkih palačinki. Kod nas možete probati slane palačinke sa kajmakom, kulenom, suvim vratom, kačkavaljem i pavlakom.

Za sve ljubitelje slatkiša, nudimo veliki izbor slatkih palačinki sa nutelom, eurokremom, marmeladom i orasima. Ukoliko uživate u tome da sami kombinujete ukuse, nudimo Vam veliki izbor dodataka za slatke palačinke: višnje, banane, badem, orasi, suvo grožđe, kikiriki, plazmu, kao i mnoge druge.

Radno Vreme:

Ponedeljak - Nedelja od 08-24h

Kontakt Informacije:

Adresa: Maksima Gorkog 97
Mobilni: 060/69 69 620
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100016403205082&fref=ts

 

 

Foto

SMILEY FAST FOOD Gril, roštilj Beograd