Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GRIL I PEKARA RANKOVIĆ

GRIL I PEKARA RANKOVIĆ

Gril, roštilj Beograd
  • Adresa: Kruševačka 41, ugao sa Braće Kovač // Maksima Gorkog 5, Kalenić // Deligradska 1, Slavija, preko puta McDonald’s-a
  • Telefon: ...
  • E-mail: pekararankovicsal@gmail.com

Korisne informacije


Gril  Ranković, Kruševačka 41, ugao sa Braće Kovač
064/011-9944 

Gril Ranković, Deligradska 1, Slavija, preko puta McDonalds-a
063/282-829 

Pekara Ranković, Kruševačka 41, ugao sa Braće Kovač
011/3444-898

Pekara Raković, Maksima Gorkog 5, Kalenić 
011/6303-550 

 

grilrankovic@gmail.com

Nedaleko od auto-puta, u Kruševačkoj 41, sigurni smo, da će se Vaš pogled zaustaviti, na sam ugao, na belinu fasade, na jednu, jedinstvenu, Pekaru Ranković. Naša tradicija je duga 11 godina i prioritet, moto ili credo, koji nas vodi, je kvalitet i samo kvalitet. Uz prijatan ambijent, vrhunsku uslugu i pristupačne cene, nudimo Vam mnogo toga.

A,to je...

Ljubitelji dobrog bureka mogu da budu potpuno zadovoljni ponudom, a pored toga imamo i šarolik izbor slanog i slatkog peciva.

Tu su: kiflice sa sirom, pečurkama, paštetice sir-meso-šunka, žu-žu, lenje pite i ... naravno štrudla sa makom. Po dogovoru, pravimo koktel pecivo i ukrasne pogače, za sve Vaše proslave, počev od svadbi, krštenja, rođendana i raznih drugih prijema. Nismo zaboravili, ni Vašu Krsnu slavu, jer za Vas radimo najbolje slavske kolače.

Čekamo Vas:
- radnim danima od 06-20 h
- subotom od 06-15 h
- nedeljom od 06-12 h

Mi smo TU, izvolite!!! Ali... za sve one, koji su ljubitelji dobrog mesa, preko puta pekare, za Vas 24 h, radi novootvoreni Gril Ranković. Moderan i jedinstven enterijer, ambijent koji odiše skladom i prefinjenošću, ljubazno i nenametljivo osoblje, ponudiće Vam veliki izbor jela sa roštilja, kao i sve vrste bezalkoholnih pića..., dok u letnjim mesecima, možete uživati i u bašti.

Posetite nas i uverite se u kvalitet dobrog roštilja, a mi za Vas iz bogatog asortimana izdvajamo: pljeskavice, vešalice, pileće belo, punjene pljeskavice, punjeno pileće belo, punjene vešalice, gurmanske pljeskavice, ćevape, pileće ćevape i još mnogo, mnogo toga. Sve Vaše porudžbine primamo putem telefona i još jednom da ponovimo,tu smo za Vas 24 h.

I na kraju, poruka, koja dolazi iz domaćinske kuće DOBRO DOŠLI I PRIJATNO!!!

Foto

GRIL I PEKARA RANKOVIĆ Gril, roštilj Beograd
GRIL I PEKARA RANKOVIĆ Gril, roštilj Beograd
GRIL I PEKARA RANKOVIĆ Gril, roštilj Beograd